Η μυστηριώδης «τσάντα» των Θεών

Πώς είναι δυνατόν χιλιάδων ετών απεικονίσεις των Ανουνάκι να δείχνουν τους Θεούς να μεταφέρουν μια μυστηριώδη τσάντα. Και να συναντάμε σε όλο τον κόσμο το ίδιο πράγμα που απεικονίζεται από τους αρχαίους Μεσοαμερικανικούς πολιτισμούς;

Απεικονίζεται σε παραστάσεις των αρχαίων Σουμερίων σε παραστάσεις των Ανουνάκι, και παρατηρείται σε πολλά σημεία στην Αμερική και το Göbekli Τεπέ. Σύμπτωση;

Αδιάσειστα στοιχεία, που βρέθηκαν τις τελευταίες δύο δεκαετίες, έχουν αποδείξει ότι η ανθρωπότητα έχει ένα είδος αμνησίας. Οι αμέτρητες ανακαλύψεις που έγιναν σε όλη την υδρόγειο μας έχουν αναγκάσει να αμφισβητήσουμε τα πάντα σχετικά με την προέλευση της ανθρωπότητας, τους αρχαίους πολιτισμούς και την ιστορία γενικότερα.

Σιγά-σιγά τα μικρά κομμάτια ενός τεράστιου παζλ μας οδηγούν προς τη σωστή κατεύθυνση, σε απαντήσεις που οι επιστήμονες δεν ήταν σε θέση να απαντήσουν πλήρως.

Πώς μπορείτε να εξηγήσετε τις αμέτρητες ομοιότητες μεταξύ των πολιτισμών που κατοικούσαν χιλιάδες χρόνια πριν στη Γη, οι οποίοι χωρίζονταν από δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα;

Γιατί σχεδόν όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί της Γης αποφάσισαν να χτίσουν Πυραμίδες; Και γιατί είναι τόσο παρόμοιες;

Είναι σαν όλοι σχεδόν οι αρχαίοι πολιτισμοί να ακολούθησαν το ίδιο σχεδιάγραμμα. Είναι σαν με κάποιο τρόπο, οι αρχαίοι πολιτισμοί να συνδέονταν χιλιάδες χρόνια πριν.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αινίγματα στην αρχαία Μεσοποταμία που αναφέρεται ως το λίκνο του πολιτισμού, είναι ένα μυστηριώδης μοτίβο που έχει οδηγήσει πολλούς συγγραφείς και ερευνητές στην ερώτηση αν η ιστορία, όπως την έχουμε διδαχθεί είναι σωστή.

Οι αρχαίοι Σουμέριοι απεικόνιζαν τους Αρχαίους Ανουνάκι με περίεργα αντικείμενα. Δύο από τα πιο ενδιαφέροντα αντικείμενα που παρατηρούμε στις θεότητες των αρχαίων Σουμερίων ήταν το «ρολόι χειρός» που έχουμε δει σε όλες σχεδόν τις παραστάσεις, και η μυστηριώδης «τσάντα» που μεταφέρεται από τους Θεούς.

Περιέργως, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά σε όλο τον κόσμο από τη Μεσοποταμία έως την Αμερική, θα διαπιστώσετε ότι οι αρχαίοι Μάγια, Αζτέκοι και άλλοι αρχαίοι πολιτισμοί χρησιμοποίησαν το ίδιο μοτίβο, όταν απεικόνιζαν τις θεότητες τους.

Γιατί οι αρχαίοι πολιτισμοί στην Αμερική, την Αίγυπτο και την αρχαία Μεσοποταμία απεικόνιζαν τις θεότητες τους να μεταφέρουν ένα μυστηριώδες αντικείμενο στο χέρι τους; Είναι πιθανό όλους αυτούς τους αρχαίους πολιτισμούς να τους επισκέφθηκαν οι ίδιοι «Θεοί»;

Στο αρχαιολογικό χώρο της La Venta, θα βρούμε μια λίθινη στήλη που απεικονίζει τον αρχαίο μεσοαμερικανικό Θεό Quetzalcoatl, ο οποίος περιέργως κρατάει στο χέρι του την ίδια «τσάντα» που βλέπουμε στις απεικονίσεις των αρχαίων Σουμερίων.

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο αυτό το μέρος στο Μεξικό, όπου βρέθηκε η περίεργη απεικόνιση.

Αν επισκεφτείτε την Τούλα στο Μεξικό, θα βρείτε τεράστια αγάλματα που αν τα παρατηρήσετε από κοντά, θα δείτε για μια ακόμη φορά ότι η μυστηριώδης τσάντα είναι παρούσα.

Ερείπια του ναού των Τολτέκων στην Τούλα, Μεξικό

Αν επισπευτείτε επίσης το Göbekli Tepe, που βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη κορυφή, στη νότια Τουρκία θα δείτε το ίδιο πράγμα.

Το Göbekli Tepe είναι ένα από τα παλαιότερα (αν όχι το παλαιότερο) αρχαία μεγαλιθικά μνημεία στον πλανήτη μας. Εκεί, υπάρχουν περίπλοκες μαζικές πέτρινες κολόνες τοποθετημένες σε ένα σύνολο από διαφορετικούς πολιτισμούς. Οι τεράστιες πέτρες πιστεύεται ότι ήταν σκαλισμένες από νεολιθικούς κυνηγούς-τροφοσυλλέκτες περίπου 12.000 χρόνια πριν.

Μήπως η παρουσία της μυστηριώδης τσάντας, που μεταφέρεται από τους θεούς, δείχνει ότι αυτοί οι δύο πολιτισμοί συνδέονταν με κάποιο μυστηριώδη τρόπο;

Γιατί οι αρχαίοι πολιτισμοί απεικόνιζαν τους θεούς τους να μεταφέρουν τη μυστηριώδης τσάντα; Τι ήταν μέσα σε αυτή;

Τι νομίζετε ότι ήταν αυτή η μυστηριώδες τσάντα, και τι αντιπροσωπεύει; Νομίζετε ότι πρόκειται απλά για μια σύμπτωση σε αυτές τις τρεις περιοχές;

Τι θα μπορούσε να ήταν τόσο σημαντικό από τους «Θεούς»που σχεδόν όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί έπρεπε να το δείχνουν;

© Αρχαία Ελληνικά

Η μυστηριώδης «τσάντα» των Θεών Η μυστηριώδης «τσάντα» των Θεών Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Πέμπτη, Μαρτίου 08, 2018 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Πιστευω οτι προκειται για καποιο μετρικο αντικειμενο , ισως για καποιο ιερο μετρο βαρους κατι σαν τα σταθμα των ζυγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.