Ένας 10χρονος εντόπισε λάθος στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου

Το μάτι του έπεσε εκεί που δεν στάθηκε η ματιά των επιστημόνων και των επισκεπτών

Είναι μόλις 10 ετών αλλά έχει εμμονή με τους δεινόσαυρους και ξέρει τα πάντα για αυτούς. Έτσι όταν οι γονείς του του έκαναν δώρο μία ολοήμερη εκδρομή -με διανυκτέρευση- στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, ο μικρός τρελάθηκε από την χαρά του.

Ποιος να φανταζόταν όμως, ότι ο μικρός θα εντόπιζε ένα λάθος στα εκθέματα, το οποίο δεν είχαν παρατηρήσει ούτε οι επιμελητές του μουσείου ούτε οι επισκέπτες που κάθε μέρα επισκέπτονται το χώρο.

Συγκεκριμένα, ο 10χρονος Charlie Edwards παρατήρησε ότι η αντιστοιχία φωτογραφίας και περιγραφής ενός Οβιράπτορα δεν είχε καμία σχέση με το είδος του δεινοσαύρου που περιγραφόταν.

Όταν επέστρεψε σπίτι του συνέταξε μία επιστολή προς το Μουσείο, επισημαίνοντας το λάθος, με αποτέλεσμα να αποδειχθεί ότι είχε δίκιο και το λάθος να διορθωθεί.

Οι γονείς του δηλώνουν υπερήφανοι για την παρατηρητικότητα και τις γνώσεις του γιου τους, ενώ ο Τσάρλι έλαβε απάντηση από το Μουσείο, στην οποία δεχόταν τις ευχαριστίες του, αλλά και μία πρόσκληση για να το επισκεφθεί ξανά στο μέλλον.

Πηγή: Ανασκαφή

Ένας 10χρονος εντόπισε λάθος στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου Ένας 10χρονος εντόπισε λάθος στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Κυριακή, Αυγούστου 13, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.