Ο τάφος της Αμφίπολης μέσα από ένα τρισδιάστατο βίντεο

Η ανθρωπότητα βρίσκεται μπροστά σε ένα σπουδαίο νέο μυστήριο: τον Τάφο της Αμφίπολης. Ανασκαφές μεγάλης κλίμακας βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, ενώ παράλληλα προκύπτει το μεγάλο ερώτημα. Ποιός βρίσκεται θαμμένος μέσα σε αυτό τον εκπληκτικό Τάφο;

Το εντυπωσιακό βίντεο

Η Ρωξάνη, σύζυγος του Μεγάλου Αλεξάνδρου; ‘Η μήπως ο γιός του, ο Αλέξανδρος ο Δ’; Ή μήπως ο ίδιος ο Μέγας Αλέξανδρος; Ο τάφος της Αμφίπολης βρίσκεται πάνω στο Λόφο Καστά. Ο τοίχος της περιβόλου αυτού του σπουδαίου Τάφου έχει μήκος 500 μέτρα και σχηματίζει έναν σχεδόν τέλειο κύκλο.

Η διάμετρος του Τάφου είναι 158.4 μέτρα. Ο σχεδόν άθικτος, σε πολλά σημεία του, τοίχος είναι καλυμμένος με γείσο, ενώ αποτελείται από μάρμαρο Θάσου. Ο Τάφος βρέθηκε σφραγισμένος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς σημαίνει πως έχει μεγάλη αξία.

Ακόμα και αυτοί που άνοιξαν τον τοίχο σφράγισης, δεν μπόρεσαν να φτάσουν μακριά, μέσα στον Τάφο. Δείτε σε αυτό το εντυπωσιακό τρισδιάστατο βίντεο τον τάφο.

Ο τάφος της Αμφίπολης μέσα από ένα τρισδιάστατο βίντεο Ο τάφος της Αμφίπολης μέσα από ένα τρισδιάστατο βίντεο Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Τρίτη, Μαΐου 02, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.