Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και Σάλμα Χάγιεκ ως Δίας και Ήρα

Μπορείς να φανταστείς τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και την Σάλμα Χάγιεκ ως Ολύμπιους Θεούς; Και μάλιστα, να ζουν στη σύγχρονη εποχή;

Μια ματιά του πώς θα μπορούσε να είναι μας δίνει η νέα, χιουμοριστική διαφήμιση της BMW για το Super Bowl, εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία.

Οι εμβληματικοί ηθοποιοί υποδύονται τον Δία και τη σύζυγό του Ήρα, που έχουν αποφασίσει να βγουν στη σύνταξη και να αποσυρθούν από τον Όλυμπο για να χαλαρώσουν σε ένα ζεστό μέρος – αν και τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδίαζαν.

Τι συμβαίνει όταν ο Δίας και η Ήρα συνταξιοδοτούνται;

Μετά την ανακοίνωση πως αυτός και η σύζυγός του Ήρα θα αποσυρθούν από τις «θεϊκές» δουλειές τους, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και η Σάλμα Χάγιεκ μετακομίζουν στην Νότια Καλιφόρνια. «Έχοντας συνταξιοδοτηθεί από τον Όλυμπο και ζώντας στο Παλμ Σπρινγκς, ο Δίας κατακλύζεται πλήρως από όλα τα γήινα ηλεκτρικά πράγματα – μέχρι να συναντήσει το πλήρως ηλεκτρικό BMW iX M60», ανέφερε η εταιρεία αυτοκινήτων στην ιστοσελίδα της.

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και Σάλμα Χάγιεκ ως Δίας και Ήρα Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και Σάλμα Χάγιεκ ως Δίας και Ήρα Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 11, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.