Το μαντείο του Απόλλωνος ουδέποτε εσίγησε. Τι κι αν στίφη βάρβαρα το ιερό πυρ κατέσβησαν; Τι κι αν της Κασταλίας τα νάματα στερέψανε; Του Φοίβου Απόλλωνα ποιος δύναται το στόμα να του κλείσει;
Ο παραπάνω στίχος περιγράφει απόλυτα αυτά που θα δείτε και θα διαβάσετε στο άρθρο που ακολουθεί.
Ολόκληρο το σπάνιο υλικό μου το εμπιστεύτηκε ένας καλός μου φίλος που του ανήκουν και τα πνευματικά δικαιώματα του υλικού. Παρουσιάζονται στο διαδίκτυο για πρώτη φορά από το StrangeHellas ενώ στο παρελθόν είχαν δημοσιευθεί σε ελληνικό περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας.
Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο μου για την μεγάλη τιμή που μου έκανε δίνοντας μου να δημοσιεύσω αυτό το υλικό κλείνοντας με μία φράση του που συγκράτησα από την συνομιλία μας: Η γνώση είναι για όλους και αφού μπορώ, την προσφέρω σε όλους.
Ιωάννης Καρυοφυλάκης – StrangeHellas
Δελφοί. Η Ιερή Γη
Οι Δελφοί ήταν πασίγνωστοι κατά την αρχαιότητα, ιδιαίτερα για το περίφημο Μαντείο τους. Ακόμη και σήμερα, πλήθος κόσμου απ’ όλα τα μέρη της γης τους επισκέπτονται κάθε χρόνο. Είναι ένας από τους ισχυρότερους ενεργειακούς χώρους της Ελλάδος.
Η παρουσίαση αυτή θα εστιαστεί στα ανεξήγητα αποτελέσματα της προαναφερθείσης «ενέργειας».
Η φύση της ενέργειας αυτής είναι άγνωστη στη σημερινή επιστήμη .
Κάτω από άγνωστες συνθήκες και μη ελεγχόμενες καταστάσεις, τα αποτελέσματα της γίνονται ορατά.
Είχαμε την ανέλπιστη τύχη να έχουμε στα χέρια μας τέτοια αποτελέσματα όπως θα δείτε στη συνέχεια.
Πριν όμως φτάσουμε εκεί, ας δούμε μερικά από τα κυριώτερα σημεία του χώρου των Δελφών
Η Παρουσίαση έφτασε στο χώρο που μας ενδιαφέρει και που δεν είναι άλλος από την Κασταλία Πηγή, εικόνες της οποίας θα δείτε στις επόμενες διαφάνειες.
Όλες οι προηγούμενες φωτογραφίες είναι από τις εικόνες του Google στο λήμμα «Δελφοί». Οι επόμενες τραβήχτηκαν από μια παρέα στο χώρο της Κασταλίας πηγής πριν από εφτά χρόνια περίπου.
Για τη φωτογράφηση χρησιμοποιήθηκε μια μηχανή Nikon με αυτόματο διάφραγμα και κλασσικό έγχρωμο φιλμ.
-Τα αρνητικά είναι ακόμη στην κατοχή μας , που τα φυλάμε σαν κόρη οφθαλμού, ελέγχθηκαν από εργαστήριο Ελληνικού Πανεπιστημίου και δεν διαπιστώθηκε καμμία παραποίηση , τρυκ, χρήση τεχνητού φωτισμού ή άλλου είδους επέμβαση (φωτομοντάζ κλπ).
Χρόνος-Συνθήκες Φωτογράφησης
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε Ισημερίες 20/21 Μαρ , Σεπτ και ώρες από 2300 έως 0400 περίπου.
Δεν χρησιμοποιήθηκε φλας ή κάποιου άλλου είδους τεχνητός φωτισμός , ούτε υπήρχε φεγγάρι.
Στο χώρο μπροστά από την Κασταλία επικρατούσε απόλυτο σκοτάδι .
Οι λήψεις γίνονταν σε τυχαία και ακανόνιστα χρονικά διαστήματα με γενική κατεύθυνση από το μικρό πλάτωμα προς το χώρο της Κασταλίας.
Το φιλμ δεν είχε χρησιμοποιηθεί για άλλες φωτογραφίσεις ούτε πριν ούτε μετά τις υπ’ όψιν φωτογραφίσεις.
Ενώ είχαν χρησιμοποιηθεί όλες οι στάσεις, οι περισσότερες βγήκαν «καμένες».
Υπάρχουν και άλλες σχετικές φωτογραφίες, όχι όμως τόσο σημαντικές όσο αυτές.
Στην επόμενη φωτογραφία προσέξτε το γαλάζιο χρώμα του ουρανού καθώς και το έντονο πράσινο χρώμα των φυλλωμάτων , επισημαίνοντας ότι επικρατούσε απόλυτο σκοτάδι.
Το γεγονός ότι ήταν νύχτα, συμπεραίνεται και από το γεγονός ότι στο κομμάτι του ουρανού, στη κορυφή της χαράδρας των Φαιδριάδων φαίνεται ο αστερισμός της Μικρής Άρκτου.
Η Κασταλία στις φλόγες
Εννοείται ότι κατά τη στιγμή της λήψης τα μάτια μας δεν έβλεπαν τίποτε από όσα «έβλεπε» το φιλμ.
Δεν νομίζω να υπάρχει εξήγηση με τα δεδομένα της σημερινής επιστήμης.
Η επόμενη φωτογραφία είναι τραβηγμένη με απόλυτο σκοτάδι, λίγο πιο πάνω από την Κασταλία πηγή. Πως βγήκε φωτεινή και τι μπορεί να είναι το περίεργο αυτό σύμπλεγμα που είναι σε πρώτο πλάνο, ακόμη αναρωτιόμαστε.
Η επόμενη φωτογραφία είναι τραβηγμένη από λίγο πιο πίσω παίρνοντας μερικούς από τους 40 περίπου επισκέπτες εκείνης της βραδιάς.
Τα πρόσωπα φαίνονται σαν φαντάσματα και τα έντονα φώτα στο βάθος δεν είναι φλας γιατί συμφωνήσαμε να μην τα χρησιμοποιήσει κανείς μας.
Με προσεκτική παρατήρηση θα διαπιστώσει κανείς και πολλές άλλες ανεξήγητες λεπτομέρειες
Η επόμενη φωτογραφία είναι τραβηγμένη προς την αντίθετη κατεύθυνση από την Κασταλία. Κάτω δεξιά φαίνονται τα φώτα ενός διερχόμενου αυτοκινήτου από το δρόμο κάτω χαμηλά. Παρατηρήστε το πράσινο χρώμα των φύλλων και το χρώμα του ουρανού στο φόντο της φωτογραφίας. Μην ξεχνάτε ότι ΔΕΝ είναι μέρα αλλά νύχτα με απόλυτο σκοτάδι.
Και η επόμενη φωτογραφία τραβήχτηκε προς την αντίθετη κατεύθυνση από την Κασταλία. Προσέξτε πάλι το χρώμα του ουρανού αλλά κυρίως το παράξενο φωτεινό αντικείμενο που προβάλλεται επάνω στο βράχο, στο επάνω δεξιό μέρος της φωτογραφίας.
Δεν υπήρχε φεγγάρι αλλά και αν υπήρχε θα ήταν στο φόντο και όχι σε πρώτο πλάνο σε σχέση με τον κατακόρυφο βράχο.
Η επόμενη και τελευταία φωτογραφία , τραβήχτηκε από γνωστό μας πρόσωπο, με την μηχανή στραμμένη προς την Κασταλία και σε ύψος 20 μέτρων περίπου.
Όπως κι εμείς έτσι κι εκείνος φωτογράφιζε το απόλυτο σκοτάδι.
Το φωτεινό αντικείμενο που τώρα φαίνεται καθαρά, πέρα από κάθε αμφιβολία, πρέπει να είναι ίδιο με το φωτεινό αντικείμενο που επισημάνθηκε στην προηγούμενη φωτογραφία.
Δεν είναι άλλο από τον θρυλικό Ήλιο του Μεσονυκτίου, ο οποίος αναφέρεται στους Μύθους σχεδόν όλων των αρχαίων Λαών.
Ενεργειακός χώρος των Δελφών
Όλα αυτά τα παράξενα, και ανεξήγητα φαινόμενα που βλέπουμε στις φωτογραφίες, επιβεβαιώνουν τον χαρακτηρισμό των Δελφών ως Ενεργειακού χώρου.
Παρόμοιοι ισχυροί ενεργειακοί χώροι είναι η Ακρόπολη, το Σούνιο, ο Όλυμπος, ο Άθως, η Πεντέλη κ.α. Όλοι οι αρχαιοελληνικοί Ναοί, Μαντεία και ιερά ήταν κτισμένα επάνω σε ενεργειακούς χώρους. Στους ενεργειακούς αυτούς χώρους συνέβαιναν και συμβαίνουν ανεξήγητα φαινόμενα..
Πηγή: aorata-gegonota
Δεν υπάρχουν σχόλια: