Τα ΑΤΙΑ μας επισκέπτονται εδώ και αιώνες (Brian O'Leary)

Εικόνα arxaia-ellinika ©


Υπάρχουν άφθονα ότι έχουμε έρθει σε επαφή με άλλους πολιτισμούς... μας επισκέπτονται εδώ και πολύ καιρό. Αυτοί οι επισκέπτες χρησιμοποιούν εξελιγμενη τεχνολογία, και μπορούν ακόμα να χειρίζονται τον χώρο και τον χρόνο. Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Brian O'Leary Αμερικανού επιστήμονα, συγγραφέα και αστροναύτη της NASA.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

«Για Ελληνικούς υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά»

Ποιος ήταν ο Brian O'Leary

Ο Μπράιαν Τοντ Ο'Λίρι (27 Ιανουαρίου 1940 - 28 Ιουλίου 2011) ήταν Αμερικανός επιστήμονας, συγγραφέας και αστροναύτης της NASA. Ήταν επίσης μέλος της ομάδας αστροναυτών της NASA και μιας ομάδας επιστημόνων -αστροναυτών που επιλέχθηκαν με σκοπό την εκπαίδευση για το πρόγραμμα εφαρμογών του Απόλλων.

Έλαβε πτυχίο στη Φυσική από το Williams College το 1961, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Master of Arts στην αστρονομία από το Πανεπιστήμιο Georgetown το 1964, και Διδάκτωρ στην αστρονομία στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Μπέρκλεϊ το 1967.

Έγινε συνεργάτης της Αμερικανικής Ένωσης για την Πρόοδο της Επιστήμης το 1975. Από το 1970–1976, ήταν γραμματέας του Τμήματος Πλανητολογίας της Αμερικανικής Γεωφυσικής Ένωσης. Το 1977, εργάστηκε στην Asteroidal Resources Group, NASA Ames Summer Study on Space Settlements ως επικεφαλής ομάδας.

Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών του σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Μπέρκλεϋ, ο Ο'Λίρι δημοσίευσε αρκετές επιστημονικές εργασίες και η διατριβή το 1967 ήταν για την επιφάνεια του Πλανήτη Άρη. Λόγω της επαγγελματικής του ειδικότητας και της νεότητας, ο O'Leary επιλέχθηκε ως αστροναύτης σε συνδυασμό με μια πιθανή ανθρώπινη αποστολή της NASA στον Άρη που είχε προβλεφθεί για τη δεκαετία του 1980 με χρηματοδότηση μετά την αποστολή Απόλλων. Ήταν επίσης ο μόνος πλανητικός επιστήμονας στο Σώμα Αστροναυτών της NASA κατά τη διάρκεια του προγράμματος Απόλλων.

Δεν είναι όμως ο μοναδικός πρώην αστροναύτης που έκανε αυτές τις δηλώσεις

Ο Al Worden, πρώην αστροναύτης της NASA στο προγράμματος Απόλλων, ο οποίος έχει συμπληρώσει 75 περιστροφές γύρω από τη Σελήνη δήλωσε σε συνέντευξη ότι πιστεύει ότι είμαστε προϊόν κάποιου άλλους πολιτισμού που προϋπήρξε πριν από μας.

Σε ερώτηση εάν πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινων απάντησε:

«Είμαστε εξωγήινοι από μόνοι μας. Αυτό τουλάχιστον πιστεύω εγώ στο πως άρχισε ο πολιτισμός μας. Ένας εξωγήινος ήρθε με το διαστημόπλοιο του στη Γη και μας δημιούργησε. Εάν δεν πιστεύετε εμένα πηγαίνετε και κοιτάξτε τα βιβλία των αρχαίων Σουμέριων και δείτε τι λένε για εμάς», είπε.

Τα ΑΤΙΑ μας επισκέπτονται εδώ και αιώνες (Brian O'Leary) Τα ΑΤΙΑ μας επισκέπτονται εδώ και αιώνες (Brian O'Leary) Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Τρίτη, Αυγούστου 31, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.