Αρχαία Ελληνικά: Το κλειδί αποκωδικοποίησης όλων των ανακαλύψεων στη Γη - Βίντεο

Στην εκπομπή «Αντιθέσεις» στην «ΚΡΗΤΗ TV», μίλησε ο διεθνούς φήμης πανεπιστημιακός δάσκαλος στην έδρα Γεωφυσικής στο Πανεπιστήμιο Πάτρας και διδάκτορας σε κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου, κ. Σταύρος Παπαμαρινόπουλος.

Τι αποκαλύπτει για την μελέτη γεωφυσικής στη δεκαετία του ’90 στην Αμφίπολη, που «έκρυψαν» τα επικοινωνιακά σόου της αρχαιολόγου Κατερίνας Περιστέρη.

Ποιες οι ανακαλύψεις της γεωφυσικής σε άγνωστους αρχαιολογικούς θησαυρούς στον κόσμο, τον Ελλαδικό χώρο και την Κρήτη.

Το μυστήριο της «πυραμίδας» στο Σεράγεβο και πώς ο ίδιος προσεγγίζει με επιστημονική ανάλυση το μεγάλο ερωτηματικό για το ΑΝ υπήρξε ή όχι η «Ατλαντίδα»…

Γιατί τα Αρχαία Ελληνικά τα αποκαλεί «κλειδί» αποκωδικοποίησης όλων των ανακαλύψεων στη Γη;

Στις «Αντιθέσεις» ο καθηγητής Γεωφυσικής κ. Σταύρος Παπαμαρινόπουλος, σε μία συνέντευξη που θα σας κρατήσει καθηλωμένους με τις αποκαλύψεις του:

Αρχαία Ελληνικά: Το κλειδί αποκωδικοποίησης όλων των ανακαλύψεων στη Γη - Βίντεο Αρχαία Ελληνικά: Το κλειδί αποκωδικοποίησης όλων των ανακαλύψεων στη Γη - Βίντεο Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2017 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. ΙΣΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!

    "Το ΚοιΝό ΠαΓΚόΣΜιο ΣύΣΤηΜα εΠιΓΡαΦής-αΝαΓΝώΣεως Του αΡΧαίου ΛόΓου",
    που ενοποιεί τον πανανθρώπινο γραπτό λόγο και λύνει τα μυστήρια των Ιερογλυφικών, των Κινέζικων, των Γραμμικών γραφών, του Δίσκου της Φαιστού, των γραφών των... Εξωγήινων κλπ.
    από: http://bouzanis.blogspot.gr/p/blog-page_7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.