Η συγκίνηση να μπορείς να διαβάσεις τι έγραφαν οι πρόγονοι σου χιλιάδες χρόνια πριν!

Τα ευρήματα στον αρχαιολογικό χώρο της Πάφου. Ναι, της Πάφου στην Κύπρο μας. Στην Κύπρο μας που είναι Ελλάδα και το αποδεικνύει κάθε στιγμή.

Δεν ξέρουμε ακριβώς απο ποιον κτίστηκε η Πάφος. Απο μαρτυρίες κάποιοι αναφέρουν τον Αγαπήνωρα και άλλοι τον Κινύρα οι οποίοι και οι δυο αναφέρονται απο τον Όμηρο. Η διαφορά κατα την άποψη μου διαβάζοντας ιστορία, πρόσεξα οτι ο Κινύρας υπάρχει μόνο μέσα στην μυθολογία. Η μυθολογία πάντα μας φώτιζε με ιστορίες που θέλουν να μας μεταφέρουν κάποια μηνύματα που ερμηνεύονται μεταφορικά στην πραγματικότητα. Οι αρχαίοι ελληνικοί μύθοι αγκάλιαζαν το υποσυνείδητο του ανθρώπου για να μας διδάξουν στην πραγματικότητα πιο είναι το σωστό και πιο το λάθος. Γιαυτό λένε οτι αν διαβάζεις αρχαία ελληνική μυθολογία ή γενικά αρχαία ανοίγει το μυαλό σου και γίνεσαι σοφότερος!

Η συγκίνηση να μπορείς να διαβάσεις τι έγραφαν οι πρόγονοι σου χιλιάδες χρόνια πριν! Η συγκίνηση να μπορείς να διαβάσεις τι έγραφαν οι πρόγονοι σου χιλιάδες χρόνια πριν! Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Δευτέρα, Αυγούστου 16, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.