Πρώην αξιωματικός του Αμερικανικού στρατού αποκάλυψε ότι είδε εξωγήινο στο περιστατικό του Ρόσγουελ - Βίντεο

Το περιστατικό του Ρόσγουελ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή άλυτα μυστήρια στον κόσμο. Δεκάδες Αμερικανοί στρατιωτικοί αξιωματικοί υποστήριξαν ότι η συντριβή αφορούσε εξωγήινο σκάφος με εξωγήινους, ενώ οι σκεπτικιστές προσπάθησαν να το αρνηθούν, και η αμερικανική κυβέρνηση κάλυψε όλο το περιστατικό αποκαλώντας το στρατιωτικό πρόγραμμα (Project Mogul).

Επιπλέον, υπάρχουν άφθονες θεωρίες που δικαιολογούν τη σχέση του εξωγήινου με το δυστύχημα που συνέβη στο Νέο Μεξικό τον Ιούλιο του 1947.

Μια μέρα μετά το θρυλικό δυστύχημα σε ράντσο κοντά στο Ρόσγουελ, η 509η πτέρυγα της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών εξέδωσε δελτίο τύπου και αποκάλυψε στον κόσμο τα νέα για το συντριβόμενο UFO. Ο 1ος υπολοχαγός Walter Haut, υπεύθυνος ενημέρωσης, ήταν το πρώτο άτομο που αποκάλυψε τις απίστευτες πληροφορίες στον Τύπο.

Υπολοχαγός Walter Haut

Δυστυχώς, ένα νέο δελτίο τύπου εκδόθηκε αργότερα, το οποίο σίγουρα επρόκειτο να αλλάξει τα γεγονότα του πρώτου, και τώρα το συντριβόμενο UFO μετατράπηκε σε αερόστατο καιρού.

Ο υπολοχαγός Walter Haut ήταν ο στενός φίλος του συνταγματάρχη William Blanchard, ο οποίος θεωρείται ο βασικός παίκτης πίσω από τις σκηνές στην ανάκτηση του δίσκου Roswell. Ο Haut ορκίστηκε στον συνταγματάρχη Blanchard ότι θα κρατούσε το απόρρητο του Roswell μέχρι την τελευταία του πνοή. Αλλά το 2002 αποκάλυψε ότι γνώριζε για το περιστατικό στο Roswell χωρίς φόβο.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα βίντεο του υπολοχαγού Haut. Ηχογραφήθηκε το 2000 και στο βίντεο, ισχυρίστηκε ότι είδε ένα σώμα «ξυλοκοπημένου εξωγήινου» στο «μέγεθος ενός 10χρονου παιδιού» μετά τη συντριβή του UFO του Roswell.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από τον ερευνητή UFO Anthony Bragalia και ηχογραφήθηκε από τους φίλους του Haut Dennis Bathaser και Wendy Connors.

Η κόρη του Walter Haut η Τζούλι Σούστερ, ανησυχούσε ότι τα μυστικά του Ρόσγουελ θα μείνουν πίσω καθώς ο κόσμος άρχισε να χάνει τους πρώτους μάρτυρες της υπόθεσης, όπως ο ταγματάρχης Τζέσι Μαρσέλ, το πρώτο άτομο που έφτασε στο σημείο της συντριβής. Ο Μαρσέλ μπορεί να άφησε πίσω του ένα περιοδικό για το θέμα Roswell, αλλά ο Haut άφησε πίσω του πιο σαφείς πληροφορίες.

Η Julie Shuster, κόρη του Walter Haut ήταν πρώην διευθύντρια του Διεθνούς Μουσείου και Κέντρου Ερευνών UFO Roswell

Η Shuster, μαζί με τον ερευνητή UFO Don Schmitt έπεισαν τον πατέρα της να αφήσει ένα έγγραφο για τις αποκλειστικές πληροφορίες του για τον Roswell και να το αποθηκεύσει για το μέλλον. Ο Haut συμφώνησε και υπέγραψε ένορκη δήλωση, λέγοντας ότι είχε δει ένα σκάφος από το διάστημα.

«Δεν ήταν από αυτήν τη Γη, ήταν κάτι που κατασκευάστηκε από άλλο πολιτισμό», είπε.

Μετά το θάνατό του το 2005, η ένορκη δήλωση δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά σε ένα βιβλίο με τίτλο «Witness to Roswell: Unmasking the Government's Biggest Cover-Up» (2007), με συγγραφείς τους Thomas Κάρεϊ και Σμιτ.

Στη δήλωση, ο Haut αποκάλυψε ότι υπήρχαν δύο θέσεις συντριβής στο Roswell και ήταν μάρτυρας του πρώτου αντικειμένου που συνετρίβη το 1947. Η κόρη του είπε ότι ο πατέρας της είδε τα πτώματα και το σκάφος είχε διάμετρο περίπου 25 πόδια.

Ο Κάρεϊ και ο Σμιτ έγιναν φίλοι του Haut, στους οποίους αποκάλυψε αργότερα ένα μεγαλύτερο μυστικό. Ο Κάρεϊ περιέγραψε ότι το πλοίο είχε το μέγεθος ενός αυτοκινήτου της Volkswagen και είχε σχήμα αυγού. Για την επαλήθευση των ισχυρισμών του πρώην αξιωματικού τύπου του στρατού, ο Κάρεϊ και ο Σμιτ βρήκαν άλλους μάρτυρες με παρόμοιες πληροφορίες.

Τώρα όσον αφορά το εξομολογητικό βίντεο του Haut, ένας ειδικός στην ψηφιακή φωνητική ανάλυση άγχους (DVSA) κοίταξε τη μαρτυρία του Haut και κατέληξε στο ότι έλεγε την αλήθεια. Επιπλέον, είπε ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε να κρατούσε τα πτώματα των εξωγήινων σε ασφαλείς τοποθεσίες «με πρόσβαση μόνο από εκείνους που πρέπει πραγματικά να γνωρίζουν».

Πρώην αξιωματικός του Αμερικανικού στρατού αποκάλυψε ότι είδε εξωγήινο στο περιστατικό του Ρόσγουελ - Βίντεο Πρώην αξιωματικός του Αμερικανικού στρατού αποκάλυψε ότι είδε εξωγήινο στο περιστατικό του Ρόσγουελ - Βίντεο Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Κυριακή, Αυγούστου 15, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.