Οκτώ περίεργα γεγονότα για το απαγορευμένο Τρίγωνο του Δράκου

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές θέσεις στον πλανήτη που είναι γεμάτες μυστικά και ανεπίλυτες εξαφανίσεις. Το τρίγωνο των Βερμούδων είναι το πιο διάσημο από αυτά τα μέρη, αλλά υπάρχουν και άλλα "τρίγωνα" όπως το Τρίγωνο της Νεβάδας και το Τρίγωνο της Αλάσκας για να αναφέρουμε μόνο λίγα. Αυτά τα μέρη, όπου πολλά μυστηριώδη πράγματα έχουν συμβεί, βρίσκονται σε μια περιοχή τριγωνικού σχήματος και είναι καυτά σημεία για εξαφάνιση και άλλα περίεργα φαινόμενα.

Μια άλλη από αυτές τις μυστηριώδεις περιοχές βρίσκεται στον Ειρηνικό κοντά στην Ιαπωνία και ονομάζεται Τρίγωνο Δράκου. Υπήρξαν πολλές αναφορές για την εξαφάνιση των σκαφών στην περιοχή που δεν βρέθηκαν ποτέ, καθώς και για άλλα πλοία που βρέθηκαν αργότερα, χωρίς ότι υπήρξε μια εξήγηση γιατί ξαφνικά βυθίστηκε. Όπως και σε άλλες μυστηριώδεις τοποθεσίες, το Τρίγωνο του Δράκου υπόκειται σε πολλές θεωρίες εξαφάνισης, συμπεριλαμβανομένων των υποβρύχιων χαρταετών, των UFO και των εξωγήινων, καθώς και πιο φυσικές περιβαλλοντικές εξηγήσεις.

Υπήρξαν πολλά παράξενα πράγματα στο τρίγωνο των δράκων και αυτός ο κατάλογος θα αποκαλύψει

1. από τα πιο περίεργα γεγονότα σχετικά με αυτό το μυστήριο τόπο …

Ενώ η ακριβής τοποθεσία του Τρίγωνου Δράκου – επίσης γνωστή ως Devils Sea – είναι εξαιρετικά αμφιλεγόμενη, η πιο κοινή θεωρία είναι ότι μια γωνία του τριγώνου είναι στην Ταϊβάν. τη δεύτερη γωνία του ιαπωνικού νησιού Miyake-jima και την τρίτη γωνία του τριγώνου στο νησί Iwo-jima. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι πολλά πλοία σε αυτήν την περιοχή του Ειρηνικού Ωκεανού έχουν εξαφανιστεί, κάτι που είναι απίστευτα παρόμοιο με την εξαφάνιση στο Τρίγωνο των Βερμούδων στον Ατλαντικό.

Το Τρίγωνο Δράκου και το Τρίγωνο των Βερμούδων έχουν κάποιες ομοιότητες που είναι δύσκολο να αγνοηθούν. Και οι δύο είναι επικίνδυνες περιοχές στο νερό με τη μορφή ενός τριγώνου (Duh), στο οποίο πολλά αεροσκάφη και πλοία καθώς και οι επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος εξαφανίστηκαν χωρίς ίχνος. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα δύο τρίγωνα είναι ακριβώς απέναντι από το άλλο και αν κάποιος ταξίδεψε από το κέντρο ενός από τα τρίγωνα σε μια ευθεία γραμμή σε ολόκληρο τον πλανήτη, θα κατέληγε στη μέση του άλλου τριγώνου. Ο Kublai Khan, ο πέμπτος Khan της Μογγολικής Αυτοκρατορίας, προσπάθησε να εισβάλει στην Ιαπωνία δύο φορές – το 1274 και το 1281. Δεν είχε επιτυχία και στις δύο απόπειρες και έχασε πολλά πλοία περίπου 40.000 μέλη του πληρώματος. Προφανώς συνάντησε θανατηφόρους τυφώδεις στην περιοχή που είναι γνωστή ως Τρίγωνο Δράκου. Οι Ιάπωνες πίστευαν ότι ο Θεός είχε προκαλέσει τους τυφώδεις να καταστρέψουν τα πλοία για να προστατεύσουν τη γη τους.

Τέλος, οι ναυτικοί αρχαιολόγοι και οι δύτες βρήκαν το ναυάγιο του 19659012 των Μογγολικών πλοίων στο βυθό της θάλασσας. Αν οι τυφώνας δεν είχαν εμποδίσει τους στρατιώτες του Χαν να εισβάλουν στην Ιαπωνία, η χώρα θα ήταν σίγουρα διαφορετική από σήμερα.

2. Η Παράξενη Γυναίκα σε Άγνωστο Πλοίο

3. Άλλες περιπετειώδεις εξαφανίσεις

Υπήρχαν αμέτρητα πλοία που εξαφανίστηκαν στα ύδατα γνωστά ως Τρίγωνο Δράκου. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις πολλές θανατηφόρες συναντήσεις σε αυτά τα επικίνδυνα νερά …

Στη δεκαετία του 1940 και του 1950 λείπουν πολλά αλιευτικά σκάφη στα ύδατα μεταξύ Miyake-jima και Iwo-jima. Υπήρξαν επίσης πέντε ιαπωνικά στρατιωτικά πλοία που χάθηκαν με περισσότερα από 700 μέλη του πληρώματος. Αυτό οδήγησε την ιαπωνική κυβέρνηση να στείλει ένα ερευνητικό σκάφος το 1952 για να ερευνήσει τα μυστηριώδη και επικίνδυνα νερά. Το πλοίο που ονομάζεται Kaio Maru Όχι. 5 εξαφανίστηκαν μαζί με τα 31 μέλη του πληρώματος. Τα κατάλοιπα του πλοίου βρήκαν τελικά, αλλά κανένα από τα μέλη του πληρώματος δεν βρέθηκε ποτέ.

Επίσης, στη δεκαετία του 1950, η ιαπωνική κυβέρνηση ανακοίνωσε επίσημα ότι το Τρίγωνο Δράκου ήταν πολύ επικίνδυνο και επέστησε την προσοχή στους κινδύνους των ταξιδιών και των μεταφορών των υδάτων.

4. Μεθάνιο Ύδρα

Μια περιβαλλοντική εξήγηση για το γιατί τόσες πολλές σκεύες έχουν εξαφανιστεί θα μπορούσαν να είναι ένυδρες μεθάνιο. Οι ερευνητές λένε ότι στην περιοχή του Δράκου Τριγώνου, οι ενυδατωμένοι μεθανίου βρίσκονται στον πάτο του ωκεανού. Ο πάγος ένυδρου μεθανίου μετατρέπεται σε αέριο όταν το νερό υπερβαίνει τους 64 ° C. Καθώς το αεριωμένο αέριο μεθανίου εκρήγνυται, σχηματίζονται φυσαλίδες στην επιφάνεια του νερού, αναστέλλοντας την άνωση του νερού και εύκολα βυθίζοντας το πλοίο και αποσυναρμολογώντας το προς τα κάτω. Εάν το αέριο εκτίθεται σε ανοικτή φλόγα, θα εκραγεί ξαφνικά.

Όσον αφορά τις φυσικές εξηγήσεις, οι ένυδρες ουσίες μεθανίου είναι μια ξεκάθαρη πιθανότητα γιατί τόσα πολλά πλοία έχουν πεθάνει ξαφνικά σε αυτόν τον τομέα.

5. Vile Vortices

Υπάρχουν 12 Vile Vortices γύρω από τον πλανήτη, και το πιο διάσημο είναι αυτό του τριγώνου των Βερμούδων. Υπάρχουν, επίσης, Vile Vortices, που φέρεται ότι βρίσκονται στους βόρειους και νότιους Πολωνούς. Ένας άλλος από αυτούς τους τόπους είναι το Τρίγωνο του Δράκου και ίσως είναι η πιο προφανής εξήγηση γιατί τόσα πολλά πλοία έχουν εξαφανιστεί σε αυτόν τον τομέα.

Οι καταραμένες δίνες είναι περιοχές του πλανήτη όπου τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα τραβάνουν ισχυρότερα από οποιοδήποτε άλλο μέρος της γης. Έχει επίσης υποδειχθεί ότι τα ζεστά και κρύα ρεύματα που διασχίζουν τα Vile Vortices τελικά οδηγούν στην απώλεια τόσων πλοίων. Ο λόγος είναι ότι τα ρεύματα προκαλούν ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές που προκαλούν τη σύλληψη των αγγείων που αλιεύονται στο νερό εκείνη την εποχή.

6. Υποβρύχια ηφαίστεια

Μια άλλη πιο φυσική εξήγηση είναι ότι τα υποβρύχια ηφαίστεια κάνουν τόσα πολλά πλοία να εξαφανιστούν στη Θάλασσα του Διαβόλου. Τα ηφαίστεια που πιπιλίζουν τα πλοία υποβρύχια μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο άρχισε ο θρύλος των υποβρύχιων δράκων (θα φτάσουμε σε αυτό σύντομα). Μερικοί θαλάσσιοι μελετητές λένε ότι η υποβρύχια ηφαιστειακή σεισμική δραστηριότητα αναγκάζει τόσα πολλά νησιά να εξαφανιστούν ξαφνικά και να ανοικοδομηθούν αμέσως.

Μια από τις πιο γνωστές εξαφανίσεις στο Τρίγωνο ήταν το 1952. Το ερευνητικό σκάφος Kaio Maru No. 5 βυθίστηκε στα νερά. Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι ένα ηφαίστειο υποβρύχιο ξέσπασε όταν το πλοίο έφτασε στην περιοχή. Καθώς το ηφαίστειο εξερράγη, το νερό έγινε εξαιρετικά καυτό, έχασε την πλευστότητά του και τελικά βυθίστηκε.

Αν και η ακριβής θέση του τριγώνου είναι πολύ αμφιλεγόμενη, πιστεύεται ότι τα δύο νησιά που συνδέονται με το ηφαίστειο τρίγωνο είναι Miyake-jima και Iwo-jima. Αυτά τα δύο νησιά βρίσκονται σε μια σειρά από πολύ ενεργά ηφαιστειακά υποβρύχια, που εκτείνεται σε 2.500 χιλιόμετρα από τον Ειρηνικό μέχρι το Γκουάμ. Αυτά τα υποθαλάσσια ηφαίστεια θα μπορούσαν σίγουρα να είναι ο λόγος για τον οποίο τόσο πολλά πλοία εξαφανίζονται ξαφνικά.

7. Δράκος και θαλάσσιο τέρας

Από το 1000 π.Χ. περίπου Υπάρχουν μύθοι για έναν μεγάλο δράκο που ζει στα ύδατα του κατάλληλα ονομάζεται τρίγωνο δράκων; Σύμφωνα με το μύθο, οι δράκοι, όταν κινούνται στο νερό, μπορούν να προκαλέσουν ξαφνικά μεγάλα κύματα, στροφές, επικίνδυνες καταιγίδες και ακόμη και πυκνή ομίχλη. Πιστεύεται επίσης ότι οι δράκοι επιτίθενται στα πλοία και το πλήρωμα για να ικανοποιήσουν την πείνα τους.

Ένας Ιάπωνας πιλότος ήταν σε μια αεροπορική μάχη εναντίον των αμερικανικών δυνάμεων το 1944, όταν παρατήρησε κάτι σκοτεινό στα νερά. Ο πιλότος ανέφερε ότι είδε ένα μεγάλο θαλάσσιο τέρας στο νερό, καθώς πέταξε κατά μήκος της Θάλασσας του Διαβόλου. Το τρελό τέρας φέρεται ότι είχε δύο μεγάλες τριγωνικές φτερούγες και κολύμπησε πολύ γρήγορα κρατώντας το κεφάλι του πάνω από το νερό. Ο πιλότος υπολόγισε ότι το πλάσμα είχε μήκος περίπου 150 μέτρα. Παρόλο που δεν υπήρχαν άλλοι μάρτυρες που ισχυρίζονται ότι είδαν το άγνωστο θαλάσσιο τέρας, εξακολουθεί να είναι ένας πολύ περίεργος μύθος σε μια ήδη μυστηριώδη περιοχή.

Οι Γιαπωνέζοι ονόμαζαν τα νερά "Ma-No Umi", που σημαίνει "η θάλασσα του διαβόλου" εξαιτίας όλων των μυστηριωδών, παραφυσικών δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή, γι 'αυτό πολλοί άνθρωποι σε αυτό το συγκεκριμένο χώρο της περιοχής το αποφεύγουν Φυσικά, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για την περίεργη εξαφάνιση χωρίς να αναφέρουμε τη θεωρία ότι τα UFO εμπλέκονται με κάποιο τρόπο, στην πραγματικότητα μερικοί πιστεύουν ότι οι USOs (Unidentified Submerged Μερικοί λένε ότι η "θεωρία του δράκου" μπορεί πράγματι να εξηγηθεί από τους ΥΠΕ και ότι έχουν επίσης μια υποβρύχια αλλοδαπή βάση.

Υποτίθεται ότι έγινε μια εικόνα που συλλαμβάνονται από έναν δορυφόρο στο διάστημα, τα τέσσερα αντικείμενα στο διάστημα δείχνουν το τρίγωνο του δράκου, το οποίο μοιάζει με UFOs, αν και δεν είναι βέβαιο ότι η φωτογραφία έχει αλλάξει ή αν πραγματικά πρόκειται για πλοία είναι . Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι πολλοί άνθρωποι έχουν ισχυριστεί ότι βλέπουν άγνωστα πράγματα που πετούν πάνω από το νερό στον ουρανό και είναι ένα γνωστό hotspot για δραστηριότητα UFO.

8. Άλλες Παραφυσικές Θεωρίες

Παρόλο που πιστεύεται ότι τα UFOs και οι USOs έχουν επισκεφθεί το Τρίγωνο Δράκου, υπάρχουν αρκετές άλλες παραφυσικές θεωρίες για τον τόπο καθώς και άλλα περίεργα φαινόμενα που συνέβησαν εκεί.

Υπήρξαν πολλές παρατηρήσεις φαντασμάτων, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων που βλέπουν τα πλοία-φάντασμα στο νερό και μυστήρια φώτα που επιπλέουν πάνω από τα κύματα. Άλλα ανεξήγητα συμβάντα είναι συσκευές που αποτυγχάνουν ξαφνικά χωρίς λογικό λόγο και άτομα που υποφέρουν από απώλεια χρόνου που δεν μπορούν να εξηγήσουν.

Όσον αφορά πιθανές υπερφυσικές θεωρίες εξαφάνισης, κάποιοι εικάζουν ότι μπορεί να υπάρξει πύλη ή είσοδος σε άλλη διάσταση ή ακόμα και σε ένα παράλληλο σύμπαν. Και ενώ οι μαύρες τρύπες έχουν συσχετιστεί μόνο με το διάστημα και το σύμπαν, κάποιοι λένε ότι μπορεί να υπάρχει και μια μαύρη τρύπα στο τρίγωνο του δράκου. Ενώ αυτές οι θεωρίες είναι εξαιρετικά απίθανες, αυτό θα εξηγούσε την ξαφνική εξαφάνιση αρκετών πλοίων.

Μερικοί έχουν ακόμη υποθέσει ότι η χαμένη πόλη της Ατλαντίδας είναι στην πραγματικότητα θαμμένη βαθιά στα νερά του Τριγώνου.

Τα πλοία στο Τρίγωνο Δράκου οφείλονται σε φυσικά φαινόμενα όπως τα ηφαίστεια του υποβρυχίου ή στην πραγματική υποβρύχια δραστηριότητα από αλλοδαπούς ή ακόμα και μια μαύρη τρύπα σε ένα άλλο σύμπαν. Τα μυστικά αυτού του τόπου θα κάνουν τους ανθρώπους να μαντέψουν για πολλά χρόνια.

Πηγή: bestglitz

Οκτώ περίεργα γεγονότα για το απαγορευμένο Τρίγωνο του Δράκου Οκτώ περίεργα γεγονότα για το απαγορευμένο Τρίγωνο του Δράκου Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 21, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.