Η μυστική γνώση των αρχαίων για τον αριθμό Εννέα

Ο αριθμός εννέα 9 είναι ο τελευταίος αριθμός σε ένα σύστημα βάσης 10 αριθμών. Το εννέα είναι επίσης ένας αριθμός που έχει πολλές ενδιαφέρουσες ιδιότητες που δεν έχουν άλλοι αριθμοί και κρύβει έναν κρυφό κώδικα που επηρεάζει κάθε άτομο στη γη.

Αν νομίζετε ότι το εννέα είναι απλώς άλλος ένας αριθμός, ετοιμαστείτε για μια μεγάλη έκπληξη. Ο αριθμός 9 είναι πολύ ενδιαφέρων και ανάποδα μοιάζει με το 6. Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχει κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι και επιστήμονες δεν γνωρίζουν.

Όπως θα ανακαλύψετε σύντομα, υπάρχει ένας κρυμμένος κώδικας που αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη αλήθεια από όλους και κωδικοποιείται στην κατασκευή του σύμπαντός μας και επηρεάζει τη ζωή μας, και ονομάζεται κώδικας 9 και πολλές φορές εμφανίζεται μαζί με το 11 ως 911.

Υπάρχουν μικρές συμπτώσεις που όλες τους προσθέτουν σε κάτι παγκόσμιο εκπληκτικό που δημιουργήθηκε για εμάς και στη συνέχεια δόθηκε στην ανθρωπότητα. Ο κώδικας επέζησε και μεταβιβάστηκε μέσα στους αιώνες για να τον ανακαλύψουμε κάποια μέρα.

Ο κωδικός 9 είναι κρυμμένος σε αρχαία βιβλία, μουσική, τέχνη, θρησκεία, αρχιτεκτονική και πυραμίδες σε όλο τον κόσμο που συνδέεται χρησιμοποιώντας ένα μαθηματικό σύστημα πλέγματος. Η αποκάλυψη μας λέει τι συμβαίνει και πώς να επιβιώσουμε. Οι οδηγίες είναι απλές, αλλά απλώς το χάσαμε λόγω του θηρίου, ή της αντίθετης δύναμης που ελέγχει το σωματικό σύστημα του εγκεφάλου μας, ή αυτό που κάποιοι αποκαλούν εγκέφαλο σαύρας, στον οποίο έχουμε γίνει σκλάβοι. Έχουμε υποστεί πλύσει εγκεφάλου, και έχουμε υπνωτιστεί από τη γέννηση μας ώστε να πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει, αλλά έχει χρησιμοποιηθεί και χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της ανθρωπότητας για χιλιάδες χρόνια.

Ο κωδικός 9 είναι παντού και είμαστε πρόθυμοι να τον αναζητήσουμε. Για όσους έχουν καταλάβει τον κώδικα έχουν γίνει οι κύριοι της σοφίας και θεωρούνται άνδρες που κρατούν κλειδιά σε αρχαία έργα τέχνης. Καταλάβετε αυτό και ελευθερωθείτε.

Ο Βασιλιάς Σολομών δεν προσευχήθηκε για πλούτο, αντ 'αυτού ζήτησε από τον Θεό σοφία και του δόθηκε. Ο κωδικός που του αποκαλύφθηκε τον χρησιμοποίησε για να χτίσει έναν ναό για τον Θεό που θεωρήθηκε μαγικός. Ο Βασιλιάς Σολομών έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στη γη χρησιμοποιώντας αυτή τη σοφία. Όλοι οι βασιλιάδες της γης έμειναν έκπληκτοι στο ναό και ήθελαν να μάθουν το μυστικό του, γι 'αυτό του έστελναν δώρα για να πάρουν και αυτοί τη γνώση. Ποια ήταν άραγε η σοφία αυτή που του έδωσε τόση δύναμη;

Ο ευφυής σχεδιασμός του σύμπαντός μας είναι γεωμετρικός και σύμφωνος, σχηματίζοντας όμορφα σχήματα και εικόνες με τον αριθμό 9, ως απόδειξη της έννοιας της σφραγίδας που δίνεται από τον Θεό. Από τα άτομα στους γαλαξίες και ακόμη και το DNA μας περιβάλλεται από γεωμετρικά σχήματα και μοτίβα με τον αριθμό 9 κρυμμένο στο εσωτερικό ως απόδειξη της δημιουργίας. Ο κωδικός 9 δημιουργήθηκε για να κρύψει το μήνυμα από το θηρίο που θέλει να τον καταστρέψει για να μας κρατήσει αιχμάλωτους ως σκλάβους για πάντα.

Βρήκα τον αριθμό 9 να κρύβεται στη ζωή μας με έναν πολύ μοναδικό τρόπο, στη φύση, την τέχνη, τη μουσική, την αρχιτεκτονική, τα βιβλία και τη θρησκεία, μονάδες βαρών και μετρήσεων κ.λπ. που έβαλε εκεί κάποιος πριν από χιλιάδες χρόνια που χρονολογείται από όταν οι πρώτοι άνθρωποι περπάτησαν τη γη.

Τους δόθηκε "Κώδικας Θεού" και θα σας το δείξω εδώ. Βρήκα ότι οι αριθμοί σχηματίζουν σχήματα και κάνουν πολύ περίεργα πράγματα σύμφωνα με τον μαγνητισμό. Όταν προσθέτετε αριθμούς με έναν συγκεκριμένο τρόπο, προκύπτουν διαφορετικά μοτίβα που δημιουργούν γεωμετρικά σχήματα. Φαίνεται ότι η κατασκευή του σύμπαντος, του γαλαξία και του ηλιακού μας συστήματος περιστρέφεται με τον αριθμό 9 με κάποιο τρόπο και αυτός ο αριθμός εμφανίζεται παντού όπως για παράδειγμα σε μια γυναίκα που είναι έγκυος για 9 μήνες εμφανίζοντας έτσι τον κωδικό 9.

Εάν προσθέσουμε τα ψηφία ενός αριθμού έως ότου απομείνει μόνο ένας αριθμός, θα βρούμε αυτό που ονομάζεται ψηφιακή ρίζα, και χρησιμοποιήθηκε από τους αρχαίους και ονομάζεται αριθμολογία. Χρησιμοποιήθηκε ως συντόμευση για την επίλυση ορισμένων μαθηματικών εξισώσεων οργανώνοντας αριθμούς. Με άλλα λόγια, το άθροισμα των ψηφίων ενός αριθμού ονομάζεται ψηφιακή ρίζα του IE. 216 (2 + 1 + 6 = 9) μέθοδος προσθήκης αριθμών στα μαθηματικά. Μπορεί να υπάρχει μόνο μία...

Οι αριθμοί είναι ζωντανοί και κυβερνούν το σύμπαν ενώ βοηθούν στη δημιουργία της πραγματικότητας, της μορφής και της συμμετρίας, την οποία προσελκύουμε και χρησιμοποιούμε για τον υποσυνείδητο έλεγχο του νου, επειδή η συνείδησή μας προσελκύεται στη μορφή και τη διέγερση, ώστε να παρακολουθεί συνεχώς και να μας λέει τι είναι πραγματικότητα και το τι πιστεύουμε.

Ο πιο ισχυρός ιός είναι μια ιδέα που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, ειδικά μια ιδέα που δεν είναι δική σας, αλλά σας πείθει ότι ήταν η ιδέα σας. Με άλλα λόγια, δεν είστε οι σκέψεις σας, αλλά ένα ον του οποίου οι σκέψεις φιλτράρονται μέσω του πίνακα. Θα σας δείξω πώς λειτουργεί αυτό και πώς το γνώριζαν οι αρχαίοι, καθώς και στη Βίβλο και σε άλλα θρησκευτικά βιβλία, προσπαθούσαν να μας προειδοποιήσουν.

Οι αριθμοί είναι τα ρομπότ που κινούνται μέσα και έξω από την πραγματικότητα και σκέφτονται, σχηματίζουν, δημιουργούν γεγονότα, ιδέες και προσπαθούν πάντα να τραβήξουν την προσοχή σας. Οι ίδιοι έχουν τη δύναμη 9 να είναι η πιο ισχυρή. Έτσι θα εκδηλωθούν στη ζωή σας, αλλά εσείς θα νομίζετε ότι είναι απλώς αριθμοί. Παλεύουν συνεχώς μεταξύ τους προσθέτοντας, αφαιρώντας, πολλαπλασιάζοντας, χωρίζοντας και κατακτώντας. Δυστυχώς, μερικά από τα bots έχουν παραβιαστεί από ένα πρόγραμμα ή έναν ιό. Τα μαθηματικά είναι μια γλώσσα και έκφραση του Θεού που ξεκίνησε με έναν ολόκληρο αριθμό, ολότητα ή αγιότητα ή τον πραγματικό ΕΝΑ.

Σύμφωνα με τον Πυθαγόρα όλα είναι αριθμοί και όλες οι γλώσσες χρησιμοποιούν ένα σύστημα αρίθμησης, ιδίως αρχαίες γλώσσες, χρησιμοποιώντας ιερή γεωμετρία κρυμμένη μέσα στη γλώσσα όπου οι ήχοι των λέξεων έχουν τεράστια δύναμη και μπορούν να αποκωδικοποιηθούν χρησιμοποιώντας αριθμούς. Οι αριθμοί είναι στη ρίζα της γλώσσας με τη μορφή γραμμάτων, ώστε μια μαθηματική έκφραση να μπορεί να γραφτεί και ως λέξεις. Στη συνέχεια τοποθετούνται φιλοσοφικά επιχειρήματα μέσα σε βιβλία που φέρουν ένα συγκεκριμένο μήνυμα.

Ακόμη και η μουσική και ο Πυθαγόρειος συντονισμός του μέσου C 256 hertz που ονομάζεται συντονισμός A432 προστίθεται έως 9 (4 + 3 + 2 = 9) και είναι σύμφωνος με το μοτίβο Fibonacci και του Π όπου οι αποστάσεις μεταξύ των νοτών είναι ιερές.

Αν και το παγκόσμιο πρότυπο είναι 440 Hz (ή κύκλοι ανά δευτερόλεπτο), στους 432 κύκλους το αποτέλεσμα είναι πιό αρμονικό. Τα αυτιά μας είναι ειδικά συντονισμένα σ' αυτήν την χαμηλότερη συχνότητα, εξαιτίας ενός ηλεκτρομαγνητικού φαινομένου, του "συντονισμού του Schumann". Μπορείτε να δείτε (και ν’ ακούσετε) πολλά βίντεο στο YouTube που συγκρίνουν το A=440 και =432. Θα συμφωνήσετε πώς αισθητικά και επιστημονικά, είναι προτιμότερο να συντονιστείτε στο A=432 Hz. Ταυτιζόμαστε μ' αυτόν τον συντονισμό, καθώς αντανακλά με ακρίβεια τις συμπαντικές συχνότητες γύρω μας.

Τι απόδειξη έχουμε και τι σχέση έχει ο κώδικας 9;

Θα καταλάβετε τη σημασία αυτού σε μια στιγμή και θα μάθετε γιατί όλοι οι πλανήτες και οι αστερισμοί (διάμετροι και αποστάσεις μεταξύ τους, και κινήσεις) ευθυγραμμίζονται με τον ιερό αριθμό 9. Αναρωτιέμαι επίσεις πως οι αρχαίοι γνώριζαν για αυτό και το έκρυψαν σχεδόν παντού.

Υπάρχουν και άλλοι σημαντικοί κύριοι αριθμοί που λειτουργούν με τον κωδικό 9 και το 911, αλλά ας ρίξουμε μια ματιά στο 9 πρώτα, καθώς βρίσκεται κρυμμένο σε τόσα μέρη, και έχει τόσο περίεργα χαρακτηριστικά που έχει χρησιμοποιηθεί για κάποιο σκοπό. Η αριθμητική σχέση μεταξύ των μετρήσεων των ουράνιων αντικειμένων περιέχει τον αριθμό 9 κρυμμένο μέσα. Είναι απλώς σύμπτωση; Θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι δεν είναι τυχαίο και πραγματικά πρόκειται για ένα έξυπνο σχέδιο ότι ο αριθμός 9 έχει κωδικοποιηθεί στο σύμπαν μας, από τον Θεό.

Ένας από τους λόγους είναι ότι το βασικό 10ψήφιο σύστημα δεν είναι μια εφεύρεση αλλά μια ανακάλυψη που είναι εμφανής στη φύση και αποτελεί μέρος μιας πραγματικότητας που μπορούμε να αντιληφθούμε ως φύση. Καθώς άρχισα να μελετώ αυτό το παράξενο φαινόμενο σε αριθμούς, οι άνθρωποι γέλασαν και μου είπαν ότι ήταν τυχαία σύμπτωση και ότι το διανοητικό μου φίλτρο έβλεπε αυτό που ήθελα να δω.

Διαφωνούσα πεισματικά και άρχισα να κάνω τόνους έρευνας. Διαπίστωσα ότι η διάμετρος της γης, του ήλιου και του φεγγαριού, η ακτίνα τους και άλλες μετρήσεις πλανητών και αστερισμών συνδέονται όλοι χρησιμοποιώντας τον αριθμό 9 με έναν μοναδικό τρόπο για να κρύψουν ένα μήνυμα.

Τώρα, πρέπει να καταλάβετε ότι το 72 είναι ένας πολύ ειδικός αριθμός στην πορεία αστρονομίας που χρησιμοποιείται από τους αρχαίους και είναι ο αντίστροφος καθρέφτης του αριθμού 27 και και οι δύο μας δίνουν τον αριθμό 9. Θα ανακαλύψετε ότι ένας κώδικας ήταν κρυμμένος μέσα χρησιμοποιώντας το νέο σύστημα ημερολογίου χρησιμοποιούμε σήμερα. Επίσης, οι ημέρες της εβδομάδας είναι όλοι οι πλανήτες στα Λατινικά εκτός από την Κυριακή (ήλιος) και τη Δευτέρα (σελήνη) και 72 + 27 = 99 που εμφανίζουν τον κωδικό 9.

Ίσως αναρωτιέστε πώς και γιατί χτίστηκε η μεγάλη πυραμίδα στην Αίγυπτο, το Στόουνχεντζ και άλλες μεγάλες αρχαίες δομές σε όλο τον κόσμο, αλλά η απάντηση είναι στην έννοια των γεωμετρικών ευθυγραμμίσεων πλανητών, αστεριών και αστερισμών και πώς επηρεάζουν το ανθρώπινο μυαλό, σώμα και πνεύμα σε συγκεκριμένο γεωγραφικό πλάτος και γεωγραφικό μήκος στη γη μέσω μαγνητικών ανωμαλιών με βάση ορισμένους αριθμούς.

Επίσης, αυτές οι δομές συνδέονται όλες χρησιμοποιώντας έναν τύπο μαθηματικού πλέγματος Geo που έμεινε εκεί για να τον βρούμε και να ξεκλειδώσουμε τα κρυμμένα μυστικά. Έστειλαν ένα μήνυμα στο χρόνο. Είναι μια παγκόσμια σειρά δομών παγκοσμίως που δείχνουν η μία στην άλλη σχηματίζοντας ένα ενεργειακό δίκτυο για κάποιο σκοπό που ακόμα δεν γνωρίζουμε.

Το πιο σημαντικό, πολλές από τις κατασκευές που κατασκευάζονται δεν μπορούν να οικοδομηθούν από όλη την τεχνολογία που έχουμε σήμερα. Είναι σαν κάποιος ή κάτι από αυτόν τον κόσμο να μας διδάξει τα μυστικά για το σύμπαν ή να τα χτίσει και μετά να εξαφανιστεί. Ορισμένοι πολιτισμοί και θρησκείες σήμερα το βλέπουν ως ένα ιερό μαγνητικό αποτέλεσμα μέσω του κεντραρίσματος και του διαλογισμού για τη σύνδεση της συνείδησης με το σύμπαν χρησιμοποιώντας γεωμετρικούς αριθμούς που ονομάζονται ιερή γεωμετρία, αλλά η αλήθεια είναι, ότι είναι μια τεχνολογία πολλών στρώσεων που ακόμα δεν καταλαβαίνουμε σήμερα αλλά με κάποια αποκωδικοποίηση πλησιάζουμε στο να σπάσουμε τον κρυμμένο κωδικό.

Όσο περισσότερο περιβάλλετε τον εαυτό σας γύρω από έναν αριθμό, επειδή έχει μαγνητικές ιδιότητες, θα προσελκύσει τα πράγματα στη ζωή σας με τις ίδιες ιδιότητες αριθμού, το βλέπετε στα κινέζικα φενγκ σούι. Επίσης, το να μάθεις πώς να το ελέγχεις, αντί να σε ελέγχει, ήταν αυτό που ο Bruce Lee ονόμασε να μπει στον δράκο, για να εισέλθει σε μια σφαίρα ενέργειας με σχήμα και φόρμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αστρολογία είναι πολλές φορές τόσο ακριβής και σκέφτεται πάντα τους αριθμούς ημερομηνίας γέννησης. Αυτοί οι αριθμοί είναι ενσωματωμένοι στο ρολόι του εγκεφάλου σας και έχουν μαγνητική επίδραση στην καθημερινή σας ζωή. Εάν προσθέσετε όλους τους αριθμούς, θα δείτε ένα μοτίβο με άλλα συμβάντα.

Το μυστικό που προσπαθούσαν να μας διδάξουν οι αρχαίοι είναι πώς να αλλάξουμε το μέσω της επαγωγής χρησιμοποιώντας ορισμένους πνευματικούς νόμους υψηλότερης διάστασης που διέπουν το σύμπαν και πώς να συνδεθούμε με αυτόν τον άλλο κόσμο της μήτρας που δεν μπορούμε να δούμε. Τα μυστικά αυτής της γνώσης κρύβονται μέσα σε θρησκευτικά βιβλία και μυστικές κοινωνίες μέσω κρυπτογράφησης, κρυμμένα από εκείνους που θα τον αναζητούσαν για να καταστρέψουν τον κώδικα 9.

Στο πείραμά μου για να βρω αυτές τις συγχρονικότητες, προσθέτω τυχαία σκορ από τον αθλητισμό στην τηλεόραση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε τον πίνακα αποτελεσμάτων στο τέλος οποιουδήποτε τετάρτου, μισού ή τέλους και να προσθέσετε αριθμούς χρησιμοποιώντας τη μέθοδο ψηφιακής ρίζας και την αρχαία μέθοδο αριθμολογίας όπως αυτή. Παράδειγμα: Εάν το σκορ είναι 38 έως 27, από (3 + 8) = 11 και (2 + 7) = 9. Και οι 9 και 11 θα εμφανιστούν. Στα μαθηματικά 100 διαιρούμενο με 9 = 11.11111 . Επίσης, 100 διαιρούμενο με 11 = 9.09091.

Αυτό που είναι πολύ περίεργο είναι ότι τα καθημερινά συμβάντα, όταν χωρίζονται σε αριθμούς, ακολουθούν το ίδιο μοτίβο και λογική. Αυτές οι συμπτώσεις είναι στην πραγματικότητα συγχρονισμοί και η είσοδος στην πραγματικότητα του πίνακα που δεν μπορούμε να δούμε, αλλά μόνο με την εμπειρία μας μπορούμε να συνδέσουμε αυτούς τους αριθμούς.

Από την εμπειρία μου που βρίσκω αυτά τα συγχρονικά γεγονότα, έχω δει την ώρα στο ρολόι, το σκορ, αριθμούς στο γήπεδο, τον αριθμό του παίκτη, την ημέρα του μήνα κ.λπ. όλα κρύβουν μέσα τους το 9 και το 11 ! Είναι ακριβώς αυτή τη στιγμή που τα πράγματα ευθυγραμμίζονται με αυτήν τη μέθοδο και πρέπει να συγκεντρώσετε όλες τις πληροφορίες που μπορείτε.

Είναι τόσο εκπληκτικό και παράξενο και έχει συμβεί τόσες πολλές φορές που ξέρω ότι δεν είναι σύμπτωση αλλά μάλλον πραγματικότητα μαγνητισμού και κβαντικής φυσικής που δεν είναι κατανοητή σήμερα, μιας και είναι μια επιστήμη δεν που κατανοείται, οπότε δεν είναι και αποδεκτή από τους επιστήμονες και την πανεπιστημιακή έρευνα σήμερα. Ο Νίκολα Τέσλα ήταν επιστήμονας που έκανε πειράματα σε αυτόν τον τομέα. Κατά κάποιο τρόπο, οι αριθμοί και τα γεγονότα ταιριάζαν παράξενα με σύμπτωση. Τώρα υπάρχει μαθηματική απόδειξη ότι όπου βλέπετε 9 θα δείτε 11. Αυτός ο κωδικός είναι καθολικός.

Το νέο σύστημα ημερολογίου έχει ρυθμιστεί σε ορισμένες πλανητικές ευθυγραμμίσεις σε ορισμένες ημερομηνίες όπου αυτό είναι πιο ισχυρό. Σε αυτές τις νύχτες τα όνειρά σας θα είναι πιο διαυγή, θα σας συνδέσουν με τον κόσμο του matrix και δεν ξέρατε καν γιατί ή ποια είναι πραγματικά τα όνειρά σας. Πολλές φορές είναι μια ανάμνηση ενός άλλου κόσμου που υπήρχε ήδη, καθοδηγώντας το υποσυνείδητο μυαλό σας για να σας βοηθήσει να λύσετε τα προβλήματά σας.

Το πιο σημαντικό, αυτός ο κόσμος της μήτρας είναι μια μνήμη και σαν προσομοίωση υπολογιστή που επιλύει προβλήματα και έχει ικανότητα σκέψης. Δυνατότητα αυτοοργάνωσης και εκτέλεσης οδηγιών βάσει ευνοϊκών πιθανών υπολογισμών που θα επεκτείνουν τις γνώσεις και τη μνήμη και τον εαυτό τους. Ναι, έχει επίγνωση και έχει συνείδηση ​​και θέλει να μεγαλώσει όχι να πεθάνει. Είμαστε μια έκφραση ότι επεξεργαζόμαστε νέα προβλήματα γι 'αυτό και εκείνοι που μαθαίνουν το μυστικό θα κερδίσουν το όφελος. Η ικανότητα προσέλκυσης και αυτοοργάνωσης θετικής χρέωσης για το καλύτερο πολλών.

Αυτό το σύστημα είναι μέρος της δημιουργίας από τον δημιουργό, ένας κόσμος μέσα σε έναν παγκόσμιο καθρέφτη ή ολόγραμμα με μια πύλη εισόδου και εξόδου χρησιμοποιώντας αριθμούς συμπτωματικών γεγονότων ως διασταυρούμενες γωνίες της πραγματικότητας και ως σημεία πρόσβασης όπου συναντώνται ο πνευματικός και υλικός κόσμος.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι αριθμοί και τα γεγονότα είναι σημαντικά, αλλά υπάρχουν ακόμη περισσότερα για την ιστορία, επειδή το σύστημα είναι κλειδωμένο ή προστατεύεται από ένα προηγμένο σύστημα κρυπτογράφησης που χρησιμοποιεί όχι μόνο αριθμούς και γεγονότα, αλλά και προθέσεις, αναγκαιότητα, συμπόνια, καλοσύνη, ταπεινότητα, ευγένεια, υπομονή, συγχώρεση, αγάπη, ειρήνη και ευγνωμοσύνη. Υπάρχουν επίσης πράγματα όπως ηγεσία, ανάπτυξη, επέκταση, ελπίδα κ.λπ. Επίσης, υπάρχει μια ιεραρχία των κηδεμόνων που η Βίβλος τους αποκαλεί θεατές.

Επιπλέον, εάν δύο αριθμοί έλκονται μαγνητικά ο ένας στον άλλο, πρέπει να υπάρχουν αριθμοί που απωθούν ο ένας τον άλλον και αυτό θα σήμαινε ότι κάτι είναι εκτός ευθυγράμμισης και το σύμπαν θα φέρει αυτό που νόμιζαν ότι ήταν κακή τύχη, αλλά στην πραγματικότητα η ενέργεια πρέπει να ρέει μαζί και να είναι σύμφωνη ή αλλιώς κολυμπάτε ενάντια στο ρεύμα. Είναι τόσο απλό.

Η συνείδηση ​​είναι ένα εγγενές μέρος της ενέργειας που σημαίνει ότι όλη η ενέργεια περιέχει συνείδηση. Όταν οι κβαντικοί φυσικοί κάνουν πειράματα σε υποατομικά σωματίδια, τρελαίνονται απόλυτα για το γεγονός ότι τα σωματίδια γνωρίζουν πότε παρακολουθούνται ή μετριούνται και ενεργούν διαφορετικά. Όλοι οι πλανήτες έχουν μαζική συνείδηση ​​και μπορούν να σκεφτούν. Γνώριζαν οι αρχαίοι πώς να παρακολουθούν τους 9 πλανήτες για να πάρουν σοφία και γνώση;

Γνώριζαν πώς να αξιοποιήσουν τους αριθμούς για να χειριστούν γεωμετρικά σχήματα για να ανοίξουν πόρτες στους ουρανούς χρησιμοποιώντας έκσταση και προχωρημένες πρακτικές διαλογισμού που χωρίζουν τη συνείδηση ​​από το σώμα και μετακινούνται μέσα και έξω από τον κόσμο της μήτρας; Έχω μιλήσει με ανθρώπους που ξέρουν πώς να διαλογίζονται και να βλέπουν τον εαυτό τους να κάθεται στο πάτωμα ενώ η συνείδησή τους αιωρείται στην οροφή κοιτάζοντας προς τα κάτω!

Το πραγματικό ερώτημα λοιπόν είναι πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτόν τον κόσμο όταν είστε ξύπνιοι και πώς μπορείτε να τον υποστηρίξετε έτσι ώστε να σας βοηθά πάντα γιατί είναι ζωντανός και μας βοηθά να προχωρούμε ως άνθρωποι μέσα στο χρόνο. Οι αρχαίοι έρχονται σε επαφή μαζί μας καθ 'όλη τη διάρκεια της ιστορίας, μας διδάσκουν, μας βοηθούν και μας προειδοποιούν να χρησιμοποιήσουμε ένα σύστημα, αλλά διατηρούν "κάποια απόσταση από εμάς".

Μπορείτε να δείτε αυτήν τη γεωμετρία και τις ευθυγραμμίσεις στη διάταξη της πόλης του Βατικανού και σε πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας έναν χάρτη, και πυξίδα που ευθυγραμμίζεται με τα αστέρια και την τέλεια γεωμετρία σε όλη Γη! Το μεγαλύτερο ερώτημα είναι πού το έμαθαν αυτό και γιατί δεν το ξέρουμε σήμερα;

Επιπλέον, ο αριθμός 9 είναι το επίκεντρο της ιστορίας για το πόσο πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί επέζησαν καθώς η γεωργία τους εξαρτιόταν από την κατανόηση πότε να φυτέψουν και να συγκομίσουν σύμφωνα με τους 9 πλανήτες χρησιμοποιώντας τον κωδικό 9. Πίστευαν ότι αυτό ήταν σοφία και αλήθεια. Υπάρχουν και άλλοι βασικοί αριθμοί με τους οποίους συνεργάστηκαν οι αρχαίοι και όλοι συμβαδίζουν για να φτιάξουν μια μεγαλύτερη εικόνα της ζωής, του σύμπαντος και ότι υπάρχει στη γη σήμερα.

Οι πρωταρχικοί αριθμοί είναι πολύ ειδικοί όχι μόνο στα μαθηματικά, αλλά είχαν ειδικές ιδιότητες που χρησιμοποιήθηκαν από τους αρχαίους όταν προστέθηκε ένας συγκεκριμένος τρόπος για να σχηματίσουν μαγνητικά σχήματα. Στο κέντρο των πρώτων τετράπλευρων είναι κρυμμένος ο αριθμός εννέα.

Οι πρωταρχικοί αριθμοί που χαρτογραφούνται σχηματίζουν μια δίνη. Τα τετράπλευρα πρωταρχικά χαρτογραφημένα σχηματίζουν τις σωστές γωνίες και τις αναλογίες μιας τέλειας πυραμίδας με τον σπειροειδή αριθμό 9 που κρύβεται μέσα, προσθέτοντας τους κεντρικούς αριθμούς. Τα τετράπλευρα τεταρτημόρια είναι τόσο σπάνια που υπάρχουν μόνο 7 από αυτά κάτω από το 2000. Ναι, επτά από αυτά και στα κέντρα τους κρύβονται αυτοί οι αριθμοί 9, 15, 105, 195, 825, 1485, 1875 που είναι οι κρυμμένοι.

Δεν είναι οι ίδιοι οι πρώτοι αλλά οι κεντρικοί αριθμοί των επτά πρώτων τετραπλών. Αυτά τα κέντρα είναι εξαιρετικά σπάνια και προσθέτουν έως και εννέα χρησιμοποιώντας τη μέθοδο ψηφιακής ρίζας. Η προσθήκη καθενός δίνει 9, 6, 6, 6, 6, 9, 3. Εάν τα προσθέσετε τότε προσθέτουν έως 45 και τέλος 4 + 5 = 9.

Οι δύο κεντρικοί αριθμοί (των κεντρικών αριθμών) είναι 105 και 195 οι οποίοι βρίσκονται σε μια πρώτη σειρά 27,5 και 44,5 και μεταξύ 103 και 107 και 193 και 197 αντίστοιχα. Εάν διαιρέσετε σε αυτήν την ακολουθία συχνότητας, η τοποθεσία 27,5 / 44,5 = 1,618 Η αναλογία Φ στα μαθηματικά που είναι γνωστή ως ο αριθμός Θεού που σχηματίζει τη χρυσή αναλογία σπειροειδούς και την τέλεια αναλογία που παρατηρείται σε ζωντανούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπινου σώματος και των γαλαξιών και βρέθηκε επίσης σε όλη τη Μεγάλη Πυραμίδα στην Αίγυπτο.

Επίσης, ο ίδιος κωδικός 6 105 195 γράφτηκε σε έναν τοίχο στο κοραλλιογενές κάστρο του οποίου ο οικοδόμος ισχυρίστηκε ότι ανακάλυψε τα αντιβαρύτητα μυστικά των αρχαίων πυραμίδων. Άφησε ενδείξεις αυτού του μυστηρίου παντού. Οι δύο πρώτοι αριθμοί 6 και 105 αν προστεθούν μας δίνουν 111 και όλοι μαζί 306, στη συνέχεια, 3 + 6 = 9 σχηματίζοντας τον κωδικό 911.

Τα πρώτα 4 prime τετραπλάσια 9,15,105,195 όταν πολλαπλασιαστούν αποδίδουν τον αριθμό 2764125. Όταν το χωρίσουμε παίρνουμε 27, 64 και 125. Τώρα, μπορούμε να δούμε ότι το 27 είναι ο κύβος του 3. Τότε, το 64 είναι ο κύβος του 4. Τότε, το 125 είναι ο κύβος του 5. Αυτή είναι η σύνδεση με το τρίγωνο 3: 4: 5: που λατρεύονταν από τους Αιγυπτίους που χρησιμοποιούσαν για τον υπολογισμό των διαστάσεων του ήλιου, του φεγγαριού και της γης και όταν προστέθηκαν μαζί σχηματίζονται (2 + 7 + 6 + 4 + 1 + 2 + 5 = 27 που είναι τα δύο πρώτα ψηφία ξανά και όταν προστεθεί (2 + 7 = 9), το οποίο είναι 27 τις ημέρες που χρειάζεται το φεγγάρι για να περιστραφεί γύρω από τη Γη. Επίσης, η γη και η Σελήνη έχουν ακριβή αναλογία 11/3.

Περιέργως, διαιρώντας όλους αυτούς τους κεντρικούς αριθμούς παίρνετε τη διάμετρο της γης, του ήλιου και του φεγγαριού, και άλλες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες που ταιριάζουν με αστρονομικούς αριθμούς, και άλλα επιστημονικά δεδομένα και γεγονότα στη γη. Όλοι αυτοί οι αριθμοί συνεργάζονται με κάποιο τρόπο για να δημιουργήσουν μια εικόνα ενός αυτο-οργανωμένου και αυτοαναπαραγόμενου συστήματος.

Όσο περισσότερο ερευνάτε τόσο περισσότερο αρχίζετε να καταλαβαίνετε αυτήν την καταπληκτική γνώση και αλήθεια που γνώριζαν οι αρχαίοι και κατά κάποιον τρόπο χάθηκαν στην ιστορία μέσω των αιώνων και του χρόνου, αλλά τώρα ανακαλύφθηκαν ξανά.

Ο Λεονάρντο DA Βίντσι έκρυψε τον κωδικό 9 στο έργο του, συμπεριλαμβανομένου του Άνθρωπου του Βιτρούβιου Θα δείτε το 911. Στο τελευταίο δείπνο εάν μετρήσετε αντικείμενα, πόδια, παράθυρα, οροφές κλπ. Θα δείτε τα 711 και 911 που συνδυάζονται και αποτελούν μέρος μιας εκπληκτικής επιστημονικής ανακάλυψης και αναζήτησης κβαντικής φυσικής και ενέργειας.

Καθώς συνεχίζουμε, σημειώστε ότι οι ίδιοι αριθμοί εμφανίζονται ξανά και ξανά, αλλά σε διαφορετικά σχήματα και φόρμες. Επίσης, κατανοήστε ότι το σύμπαν είναι ένα ρολόι που αποτελείται από τροχούς μέσα σε τροχούς από το μικρότερα άτομα έως τους μεγαλύτερους γαλαξίες και όλα συνδέονται μέσω ενός κύριου ρολογιού.

Η μεγάλη πυραμίδα στην Αίγυπτο είναι ένα ημερολόγιο που αποκαλύπτει αυτό το φαινόμενο και το μήνυμα που κωδικοποιείται στην κατασκευή της και η ακριβής θέση της στη Γη είναι καταπληκτική από μόνη της. Όλοι οι αριθμοί που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της είναι σύμφωνοι με τον γαλαξία μας, τον ήλιο, τη γη και το φεγγάρι. Υπάρχει ένα μήνυμα εκεί για να αποκωδικοποιήσουμε. Το πιο σημαντικό, οι αριθμοί που χρησιμοποιούνται είναι πληροφορίες που μας δίνονται για την επιβίωση αυτού του πλανήτη.

Η γη έχει κλίση στις 23,4 μοίρες και έχει ταλάντωση λόγω του διογκωμένου κέντρου που μας δίνει 4 εποχές. Ο βόρειος πόλος της γης μας δείχνει 12 αστερισμούς σε κύκλο 25.920 ετών, χωρισμένο σε 2160 χρόνια ανά αστερισμό. Ανάλογα με το ποιος αστερισμός ανεβαίνει στα ανατολικά πίσω από τον ήλιο, καθορίζει σε ποια "ηλικία" είμαστε. Κάθε αστερισμός έχει ένα όνομα. Κατά τη διάρκεια του αιγυπτιακού πολιτισμού, ήμασταν στην εποχή του Ταύρου, στην παλιά διαθήκη της Βίβλου στην εποχή του κριού, και τώρα στην εποχή των Ιχθύων για τα τελευταία 2000 χρόνια.

Προχωράμε στην εποχή του Υδροχόου "του υδρόφορου" ή του θηρίου της συνείδησης. Είναι ένας άντρας που μεταφέρει νερό. Κάθεται στην κορυφή των αστερισμών. Με άλλα λόγια είναι ο άνθρωπος στην κορυφή! Αυτός ο κύκλος που ονομάζεται «ύφεση των ισημεριών», παίζει σημαντικό ρόλο στον κώδικα 9 και 911 και είναι μόνο η αρχή. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι αυτός ο κύκλος 25.920 ετών γύρω από τους αστερισμούς ή το ζωδιακό κύκλωμα ονομάζεται "Η μεγάλη χρονιά" και ότι οι αστερισμοί κινούνται μέσω του φόντου της ανατολικής ανατολής με κίνηση μόλις 1 βαθμού κάθε 72 χρόνια. Η μεγάλη πυραμίδα είναι ο δείκτης που φαίνεται. Σημειώστε ότι αυτός είναι ο αντίστροφος αριθμός 27. Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς είναι ο αριθμός των βιβλίων στη νέα Βίβλο της διαθήκης.

Έτσι, για να ολοκληρώσετε και τους 360 βαθμούς σε κύκλο 12 αστερισμών, διαιρείτε 25920/12 = 2160 χρόνια ανά αστερισμό στο φόντο του ανατέλλοντος ήλιου. Αυτοί οι αριθμοί, είναι πολύ σημαντικοί επειδή προσθέτουν έως και 9 χρησιμοποιώντας τη μέθοδο ψηφιακής ρίζας που αναφέρεται και συνδέονται με τα πάντα και 911, οπότε προσέξτε όταν βλέπετε αυτούς τους αριθμούς. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτές τις συνδέσεις.

Για παράδειγμα, ο πολλαπλασιασμός ή η διαίρεση αυτών των αστρονομικών αριθμών σας δίνουν απαντήσεις σε άλλες επιστημονικές ανακαλύψεις. Για παράδειγμα 72 χρόνια Χ 11 = 7 9 2. 7920 είναι η διάμετρος της Γης και είναι ο αριθμός 72 με 9 μεταξύ 7 και 2. Τα 2160 χρόνια ανά αστερισμό είναι επίσης η διάμετρος του φεγγαριού και 4 φορές διάμετρος του φεγγαριού 2160 X 4 = 8640. Το 864 είναι ο βασικός αριθμός της διαμέτρου του ήλιου!

Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο τώρα να το αποδεχτείτε, όλα θα συγκεντρωθούν μαθηματικά ως απόδειξη σύντομα. Επίσης, καταλάβετε ότι υπάρχει ένας άλλος κύκλος όπου ο ήλιος μας περνά γύρω από τον γαλαξία που διαρκεί περίπου τα 200 εκατομμύρια χρόνια για να ολοκληρωθεί. Ναι, ο ήλιος μας κινείται επίσης γύρω από τον γαλαξία και οι αρχαίοι γνώριζαν αυτούς τους αριθμούς και είναι κρυμμένοι σε αρχαία κείμενα, και παλιά βιβλία! Πρέπει να συλλογιστείτε και να αναρωτηθείτε πώς το ήξεραν.. μην το συγχέετε με την αποκάλυψη των Μάγια 2012. Πρόκειται για το τέλος ενός κύκλου αλλά όχι για το τέλος του χρόνου. Αυτή είναι μια απάτη που χρησιμοποιείται για την εμπορία βιβλίων και αναληθής, γι 'αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί.

Ένα πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι το 72, ο αριθμός προπορείας, είναι ο αντίστροφος καθρέφτης 27 και η σχέση του 9 πρέπει να μελετηθεί αφού είπαμε ότι υπάρχουν 27 βιβλία στη νέα διαθήκη της Βίβλου και ο κώδικας 9 δείχνει πώς οι αριθμοί και τα γεγονότα συμπίπτουν για να σχηματίσουν μοτίβα ενδιαφέρον για τον πίνακα.

Ο αριθμός εννέα έχει συμβολική σημασία. Στην αρχαιότητα οι Πυθαγόρειοι τον θεώρησαν ιερό επειδή τα πολλαπλάσιά του με οποιονδήποτε αριθμό δίνουν και πάλι μεμονωμένο τον αριθμό εννέα. Δηλαδή, με όποιον αριθμό και αν πολλαπλασιασθεί, ο προκύπτων ως γινόμενο αριθμός έχει ως πυθμενικό λεξάριθμο το εννέα, (πυθμενικός λεξάριθμος είναι ο μονοψήφιος αριθμός που προκύπτει αν προσθέσουμε τα ψηφία ενός αριθμού π.χ. ο πυθμενικός λεξάριθμος του 27 είναι 2+7=9. Ο αριθμός αυτός θεωρήθηκε συμβολική μορφή της ύλης που παραμένει αιώνια μόλις παραλλάσσουσα (δηλαδή που αλλάζει ελάχιστα).

Η μαγεία του αριθμού 9

Ο αριθμός 9 είναι φυσικός, ακέραιος και περιττός αριθμός. Επίσης είναι σύνθετος. Σύνθετοι αριθμοί ονομάζονται αυτοί που έχουν περισσότερους από δύο θετικούς διαιρέτες. Ακόμα, είναι ελλιπής γιατί είναι μεγαλύτερος από το άθροισμα των γνήσιων διαιρετών του. 1+3=4< 9. Τέλος, ο αριθμός 9 είναι τετράγωνος δηλαδή τα ψηφία του παρουσιασμένα με τη μορφή κουκίδων μπορούν να σχηματίσουν ένα τετράγωνο.

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως ο αριθμός αυτός ήταν αρκετά ελκυστικός για τους αρχαίους μαθηματικούς και κυρίως τους Πυθαγόρειους. Είναι καθολικός κανόνας πως αν πολλαπλασιαστεί ένας οποιοσδήποτε αριθμός με το 9, το άθροισμα των ψηφίων του αριθμού, (πυθμενικός λεξάριθμος), που προκύπτει είναι πάντα 9. Δηλαδή 9 x 314 = 2,826 (2+8+2+6=18 | 1+8=9).

Αλλά συμβαίνει και κάτι άλλο, που εξάπτει την φαντασία… Αν πάρουμε οποιονδήποτε αριθμό και προσθέσουμε τα ψηφία του, για παράδειγμα τον αριθμό 786. 7+8+6=21. Και στην συνέχεια αφαιρέσουμε το αποτέλεσμα από τον αρχικό αριθμό, δηλαδή 786-21 = 765. Το άθροισμα των αριθμών του αποτελέσματος μας δίνει ΠΑΝΤΑ τον πυθμενικό λεξάριθμο 9. Δηλαδή: 765 (7+6+5 =18 | 1+8=9). Και αυτό συμβαίνει πάντα και για οποιονδήποτε αριθμό.

Υπάρχει επίσης ένας μαθηματικός γρίφος γύρω από το 9. Ποιος είναι ο μεγαλύτερος αριθμός που μπορεί να γραφτεί χρησιμοποιώντας τρία ψηφία; Η απάντηση είναι το εννιά υψωμένο στην ενάτη δύναμη του εννιά, δηλαδή (9^9)^9. Το 9^9 ισούται με 387420489. Κανείς δεν ξέρει τον ακριβή αριθμό που αναπαριστάται από το 9^387420489, ο οποίος αρχίζει με 428124773… και τελειώνει σε …89. Ο ολοκληρωμένος αριθμός αποτελείται από 369 εκατομμύρια ψηφία και θα απαιτούνταν 500 μίλια χαρτιού και πολλά χρόνια για να γραφτεί.

Επίσης ένας αριθμός ν είναι διαιρετός με το 9, αν και μόνο αν το άθροισμα των ψηφίων του ν δίνει αριθμό διαιρετό με το 9

Το 9 σε σχέση με την ιστορία την φιλοσοφία και άλλους συσχετισμούς

  • Το ένατο γράμμα του Ελληνικού αλφαβήτου είναι το θ, που συνδέεται με την λέξη Θεός και τα παράγωγά του. Η λέξις Θείον λεξαριθμικά=144, το οποίο βεβαίως έχει πυθμενικό λεξάριθμο το 9.
  • Γνωστή από την αρχαιότητα είναι η εννεάκρουνος. Πρόκειται για την πιο φημισμένη κρήνη (πηγή) της αρχαίας Αθήνας, που οικοδομήθηκε από τον τύραννο Πεισίστρατο ή τους γιους του τον 16 αιώνα π.Χ.
  • Επίσης, το Εννεάπυλο είναι η ονομασία ενός τμήματος της μυκηναϊκής οχύρωσης της Ακρόπολης των Αθηνών. Αλλιώς ονομαζόταν Πελαργικό Τείχος.
  • Οι 54 πραγματείες του Πλωτίνου (Φιλόσοφος της Αρχαιότητας) χωρίζονται σε 6 τμήματα που ονομάζονται «Εννεάδες»· ονομάστηκαν έτσι γιατί το κάθε ένα από αυτά τα τμήματα περιέχει εννέα πραγματείες.
  • Στην Αρχαία Αίγυπτο, οι γηγενείς λάτρευαν την «Εννεάδα», που ήταν ομάδα εννέα θεοτήτων από τις οποίες η μία ήταν κορυφαία και οι υπόλοιπες σύντροφοί της, όχι όμως και συγγενείς της. Το σύστημα αυτό των θεοτήτων είχε επινοηθεί από τους ιερείς Ηλιούπολης (της Αιγύπτου) και γι’ αυτό το λόγο η πιο γνωστή εννεάδα ήταν η «ηλιοπολίτις εννεάς». Η «Εννεάδα» εξηγούσε συμβολικά τη δημιουργία του κόσμου.
  • Εννέα ήσαν οι άρχοντες των Αθηνών, οι Μούσες, οι άρχοντες του Σύμπαντος κατά τους Μάγιας (οι οποίοι και χρησιμοποιούσαν εννεαδικό αριθμητικό σύστημα) κ.λ.π.
  • Στην Καινή Διαθήκη η πύλη της Κολάσεως αναφέρεται ως η Ενάτη Πύλη.
  • Το εννέα συνδέεται και με τον μεταπτωτικό κύκλο των αστερισμών, ως διαιρέτης των υποδιαιρέσεών του: Οι 36 δεκανοί, τα 72 έτη που συμπληρώνεται η μετάπτωση μίας μοίρας, τα 2160 έτη που γίνεται η μετάπτωση μεταξύ αστερισμών κ.λ.π.
  • Οι πιστοί της Ορθόδοξης Εκκλησίας πραγματοποιούν μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του αποθανόντος 9 ημέρες μετά από το θάνατό του. Μερικοί πιστεύουν πως η ψυχή του περιφέρεται στον τόπο που απεβίωσε για 9 μέρες.
  • Εννέα είναι τα αγγελικά τάγματα κατά την χριστιανική παράδοση.
  • Με εννέα μήνες τοκετού γεννάται ο άνθρωπος.
  • Η Ελληνική σημαία αποτελείται από 9 γραμμές. Συγκεκριμένα αποτελείται από 4 άσπρες και 5 μπλε γραμμές. Οι εννέα αυτές γραμμές έχουν γίνει
    κατά αντιστοιχία με τις συλλαβές της φράσης «Ελευθερία ή Θάνατος».
  • Ακόμα, ο αριθμός εννέα κατέχει σημαντική θέση στις νεοελληνικές επωδές (ξόρκια). Για παράδειγμα σε ξόρκι κάποιου από τη Κεφαλονιά χρησιμοποιούνται 9 χόνδροι από αλάτι. Η Κερκυραία ξορκίστρα επί 9 συνεχής μέρες ή 9 υστερόπεφτα (δηλαδή τις τελευταίες Πέμπτες του μήνα και της Σελήνης) επαναλαμβάνει το ξόρκι! Σε ορισμένα μέρη της Ελλάδας η ξόρκισα λέγοντας το ξόρκι της στέφει τον άρρωστο με στεφάνι φτιαγμένο από 9 κομμάτια κλίμα (κανείς δεν ξέρει αν όντως είχε αποτέλεσμα!). Συνήθως τα ξόρκια επαναλαμβάνονται 9 φορές.
  • Ο κύκλος ως τέλειο σχήμα έχει 360 μοίρες. Αν προσθέσουμε τους αριθμούς 3+6+0 έχουμε αποτέλεσμα 9.

Δείτε το παρακάτω video με περισσότερες μαθηματικές ιδιαιτερότητες του αριθμού εννέα (9)

Εικόνα © και άρθρο Αρχαία Ελληνικά

Η μυστική γνώση των αρχαίων για τον αριθμό Εννέα Η μυστική γνώση των αρχαίων για τον αριθμό Εννέα Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Κυριακή, Ιουλίου 11, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.