Βίβλος Kolbrin: Οι Αρχαίοι Πολιτισμοί στη Γη πριν τον Αδάμ

Η Βίβλος Kolbrin είναι μια συλλογή από αρχαία κείμενα που αποτελείται από έντεκα βιβλία. Τα πρώτα έξι βιβλία λέγεται ότι έχουν γραφτεί από Αιγυπτίους συγγραφείς λίγο μετά την Έξοδο, και ονομάζονται «Bronzebook». Τα τελευταία πέντε βιβλία ονομάζονται «Coelbook,» ή «Kailedy», και λέγεται ότι έχουν γραφτεί από αρχαίους Δρυΐδες* παράλληλα με την Καινή Διαθήκη.

Η Βίβλος Kolbrin ανάμεσα στα πολλά πράγματα που αναφέρει, αφηγείται και την ιστορία της ανθρώπινης δημιουργίας. Αναφέρει την ύπαρξη των αρχαίων πολιτισμών που έζησαν στη Γη πριν από την άφιξη του Αδάμ και της Εύας. Είναι ίσως ένα από τα πιο πολυσυζητημένα αρχαία κείμενα που αναφέρει την ύπαρξη εξαιρετικά προηγμένων αρχαίων πολιτισμών στη Γη πριν από τη «γραπτή ιστορία».

Ενώ πολλοί άνθρωποι αγνοούν την ύπαρξή τους, το Kolbrin αφηγείται την ιστορία αρχαίων γεγονότων της ξεχασμένης ιστορίας της ανθρωπότητας. Μερικά αποσπάσματα από τη «Γραφή Kolbrin» λέγεται ότι προβλέπουν ακόμα και την ιστορία μας, ενώ άλλες γραφές του προβλέπουν κατακλυσμικά γεγονότα που ακόμα δεν έχουν συμβεί τη Γη.

Το Kolbrin θεωρείται ως μια Βίβλος παράλληλη με την κλασική Χριστιανική Αγία Γραφή. Πιστεύεται ότι συμπεριλαμβάνει συναρπαστικές λεπτομέρειες σχετικά με ορισμένα αποσπάσματα, όπως ο κατακλυσμός και η Έξοδος. Τα αρχαία αυτά κείμενα ήταν κρυμμένα για αιώνες, και διατηρημένα από υποτιθέμενες μυστικές ομάδες για σχεδόν χίλια χρόνια. Λέγεται ότι έχουν διασωθεί από τον εμπρησμό στο Glastonbury Abbey το 1184*. Ορισμένοι ισχυρίζονται ακόμη ότι υπάρχει μια βαθιά σχέση μεταξύ των αρχαίων κειμένων με τον Ιησού Χριστό.

Πολλοί ερευνητές συμφωνούν ότι τα Kolbrin είναι μια κοσμική ανθολογία που γράφτηκε σχεδόν την ίδια χρονολογία με την Παλαιά Διαθήκη από πολλούς συγγραφείς που κυμαίνονται από αρχαίους Αιγυπτίους έως και αρχαίους Κέλτες. Ακριβώς όπως υπάρχουν δύο μέρη, Παλαιά και Καινή Διαθήκη, έτσι και το Kolbrin αποτελείται επίσης από δύο μέρη που το απαρτίζουν συνολικά 11 βιβλία.

Τα πρώτα έξι βιβλία της Βίβλου Kolbrin γράφτηκαν από τους αρχαίους Αιγυπτίους, ενώ τα υπόλοιπα από την αρχαίους Δρυΐδες.

Πολλοί πιστεύουν ότι τα παλαιότερα μέρη της Βίβλου Kolbrin είχαν συνταχθεί μετά την Έξοδο, που σύμφωνα με πολλούς μελετητές, συνέβη στο δέκατο πέμπτο αιώνα π.Χ..

Θεωρείται από πολλούς ως το πρώτο Ιουδαϊκό / Χριστιανικό έγγραφο το οποίο εξηγεί την κατανόηση της ανθρώπινης εξέλιξης, και τον ευφυή σχεδιασμό. Οι μαθηματικές αρχές του Kolbrin αντανακλούν το ενδιαφέρον των αρχαίων Δρυίδων στην αστρονομία και τα μαθηματικά και μιλούν για παγκόσμιους κατακλυσμούς του παρελθόντος.

Το πρώτο μέρος της Βίβλου Kolbrin περιέχουν την ιστορία της δημιουργίας που διαβάζεται τόσο ως θρησκευτικό, όσο και ως επιστημονικό κείμενο. Τα δύο τελευταία βιβλία του Kolbrin είναι αφιερωμένα στον Ιησού.

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό το αρχαίο έγγραφο περιγράφει τους έκπτωτους Αγγέλους που αναφέρονται επίσης στη Γένεση, κάνοντας αναφορές σε «θνητούς» που παντρεύτηκαν τις θυγατέρες του Αδάμ και της Εύας και είχαν παιδιά μαζί και έρχεται σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση ότι τα Θεία όντα δεν διασταυρώθηκαν με την ηθική των ανθρώπων.

*Δρυΐδες

Οι Δρυΐδες αποτελούσαν την ιερατική τάξη στη Βρετανία, Ιρλανδία και Γαλατία και πιθανόν σε άλλα μέρη της Κελτικής δυτικής Ευρώπης κατά την Εποχή του Σιδήρου. Τα έθιμα των Δρυιδών αποτελούσαν τμήμα του πολιτισμού όλων των φυλετικών ομάδεων που ονομάζονταν ‘Κέλτοι’ και ‘Γαλάται’ από τους Έλληνες και ‘Celtae’ and ‘Galli’ από τους Ρωμαίους, λέξεις οι οποίες εξελίχθηκαν στα σύγχρονα Αγγλικά σε ‘Celtic’ και ‘Gaulish’.

*Glastonbury Abbey

Το Glastonbury Abbey ήταν ένα μοναστήρι στο Somerset στην Αγγλία. Η μονή ιδρύθηκε τον 7ο αιώνα ναι καταστράφηκε από μεγάλη πυρκαγιά το 1184, αλλά στη συνέχεια ξαναχτίστηκε, και από τον 14ο αιώνα, ήταν ένα από τα πλουσιότερα και πιο ισχυρά μοναστήρια στην Αγγλία.

The Kolbrin Bible A 3,600 year old manuscript that will rewrite history

Πηγή: Αναστάσιος Ντίνος diadrastika

Βίβλος Kolbrin: Οι Αρχαίοι Πολιτισμοί στη Γη πριν τον Αδάμ Βίβλος Kolbrin: Οι Αρχαίοι Πολιτισμοί στη Γη πριν τον Αδάμ Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Τετάρτη, Ιουλίου 28, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.