Η Νάξος πρωταγωνίστρια σε εκτενές αφιέρωμα της ισραηλινής τηλεόρασης

Παρουσιάζεται ως ο ιδανικότερος προορισμός για διακοπές στην Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι

Χρειάζεται μία ολόκληρη ζωή για να ανακαλύψεις την Ελλάδα, ωστόσο χρειάζονται μόλις λίγες στιγμές για να την ερωτευτείς», αναφέρει χαρακτηριστικά η ταξιδιωτική συντάκτρια σε εκτενές αφιέρωμα του δημοφιλούς ειδησεογραφικού τηλεοπτικού σταθμού του Ισραήλ, «Channel 13», που επιλέγουν χιλιάδες Ισραηλινοί για την καθημερινή τους ενημέρωση.

Νάξος: Πρωταγωνίστρια σε εκτενές αφιέρωμα της ισραηλινής τηλεόρασης

Το αφιέρωμα προτείνει την Ελλάδα ως τον ιδανικό προορισμό για φέτος του καλοκαίρι, καθώς τα λιγότερο δημοφιλή νησιά της έχουν επηρεαστεί λιγότερο από την πανδημία και ταυτόχρονα εγγυώνται διακοπές χωρίς μαζικό τουρισμό.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος δηλώνει εντυπωσιασμένη με το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, τον «μυστικό γείτονα της Μυκόνου» όπως αποκαλεί τη Νάξο, την οποία επισκέφτηκε πρόσφατα μετά από πρόσκληση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Η γαστρονομία, τα γραφικά χωριά, οι απέραντες παραλίες, τα αρχαιολογικά μνημεία και οι ποιοτικές αλλά όχι ακριβές τουριστικές υπηρεσίες του προορισμού είναι στοιχειά που αρκούν για να «καθηλώσουν» τον ταξιδιώτη στη Νάξο για πολυήμερες διακοπές, γεμάτες διαφορετικές εμπειρίες, αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Ανάμεσα στα άλλα, η δημοσιογράφος εστιάζει και στον βαθμό οργάνωσης του προορισμού στον οποίο ο τουρίστας μπορεί να υποβληθεί άμεσα σε PCR test, χωρίς να χάσει πολύτιμο χρόνο από τις διακοπές του, διευκόλυνση που θεωρείται πολύ σημαντική για τους Ισραηλινούς τουρίστες.

«Σε μία δύσκολη για τον Ελληνικό τουρισμό συγκυρία, η Νάξος εμφανίζει μια εντυπωσιακή αύξηση της επισκεψιμότητας από Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες. Αυτή τη στιγμή, τα μηνύματα που δεχόμαστε από τους επαγγελματίες του νησιού μιλάνε για κρατήσεις που σε πολλές περιπτώσεις υπερβαίνουν και τη χρονιά ρεκόρ του 2019!» δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων», Βαγγέλης Κατσαράς.

Πηγή: newsbeast

Η Νάξος πρωταγωνίστρια σε εκτενές αφιέρωμα της ισραηλινής τηλεόρασης Η Νάξος πρωταγωνίστρια σε εκτενές αφιέρωμα της ισραηλινής τηλεόρασης Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Παρασκευή, Ιουλίου 30, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.