Οι τέσσερις νέες καταστροφικές προφητείες του Νοστράδαμου

Παγκόσμιος Πόλεμος, Αντίχριστος, ηφαίστεια και σεισμοί - Μια σειρά από ντοκιμαντέρ ερευνά τις προφητείες του Νοστράδαμου, σύμφωνα με τον οποίο, έπονται τα χειρότερα

Η ανθρωπότητα δίνει μεγάλη μάχη τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με τον κορονοϊό και οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας… σκάλισαν τις προφητείες του Νοστράδαμου για να ανακαλύψουν τι άλλο έρχεται.

Μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Discovery ερεύνησε τα κρυμμένα οράματα του Νοστράδαμου παρουσιάζοντας τις επόμενες καταστροφές που θα βιώσει η ανθρωπότητα, με βάση πάντα τις προβλέψεις του.

Ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ, τη μεγάλη φωτιά του Λονδίνου και άλλες καταστροφές, ενώ εκκρεμούν άλλες 942 προφητείες του μέχρι το 3793.

Οι καταστροφές που έρχονται σύμφωνα με τις προφητείες του Νοστράδαμου

Ένας μεγάλος σεισμός

Μια από τις προβλέψεις του Νοστράδαμου είναι ένας τεράστιος σεισμός στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. «Η γη θα τρέμει για αρκετές νύχτες σε ένα γεμάτο θέατρο», είχε πει ο Γάλλος μελλοντολόγος, με τους αναλυτές να αναφέρουν ότι εννοεί το Χόλυγουντ όταν αναφέρεται στο «θέατρο».

Ο τρίτος Αντίχριστος

Οι περισσότεροι άνθρωποι περιγράφουν τον Αντίχριστο ως μια Βιβλική φιγούρα αντίθετη με τον Ιησού Χριστό, όμως ο Νοστράδομος εννοεί γενοκτονικούς ηγέτες. Ήδη οι μελετητές έχουν εντοπίσει τον Αδόλφο Χίτλερ και τον Ναπολέων και αναφέρουν ότι ο επόμενος θα έρθει πολύ σύντομα, μέσα στα δέκα με είκοσι επόμενα χρόνια. Είναι πολύ πιθανό να έχει ήδη γεννηθεί.

Εκρήξεις ηφαιστείων

Εκτός από τους σεισμούς, ο Νοστράδομος κάνει λόγο και για εκρήξεις μεγάλων ηφαιστείων όπως στο μεγαλύτερο του πλανήτη, το Γέλοουστοουν στις ΗΠΑ, που είναι ενεργό. Ο Νοστράδαμος αναφέρει ότι το συγκεκριμένο ηφαίστειο θα εκραγεί στις 45 μοίρες γεωγραφικού πλάτους. Το Γέλοουστοιυν βρίσκεται στις 45 μοίρες…

Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος

Ο Νοστράδαμος κάνει λόγο για έναν παγκόσμιο πόλεμο που θα είναι πολύ χειρότερος από τους προηγούμενους δύο. Θα έχει διάρκεια 25-29 χρόνια. Παράλληλα, αναφέρει και μια τεράστια πλημμύρα στη Μεγάλη Βρετανία που θα βυθίσει σχεδόν όλη τη χώρα. Τότε θα κάνουν την εμφάνισή τους οι Αύσονες που θα εισβάλουν στη χώρα.

Πηγή: vradini

Οι τέσσερις νέες καταστροφικές προφητείες του Νοστράδαμου Οι τέσσερις νέες καταστροφικές προφητείες του Νοστράδαμου Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Δευτέρα, Ιουλίου 26, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.