Γιατί η Φινλανδία δεν υπάρχει ως χώρα

Δείτε τον χάρτη και θα καταλάβετε

Διχασμένοι είναι πολλοί χρήστες του Reddit καθώς ένας χρήστης του διάσημου ιστότοπου υποστηρίζει ότι η Φινλανδία δεν είναι αληθινή χώρα.

Ο λόγος για τον Raregan ο οποίος ισχυρίζεται ότι η Φινλανδία δεν είναι χώρα αλλά ανήκει στην Ανατολική Σουηδία. Ο ίδιος πιστεύει ότι τα Ηνωμένα Έθνη έχουν τροποποιήσει τους παγκόσμιους χάρτες ως μέρος μιας παγκόσμιας θεωρίας συνωμοσίας, ώστε να κρατήσει τον μύθο ζωντανό για την ύπαρξη της χώρας.

Όπως γράφει στο Reddit:

Η ιδέα ότι μια ολόκληρη χώρα είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο, φαίνεται τόσο περίεργη που κανείς δεν θα πίστευε ότι είναι αληθινή.

Ο Raregan πιστεύει ότι η χώρα που είναι υπαίτια και εμπλεκόμενη στο ψέμα είναι η Ιαπωνία, λόγω του ότι η πιο δημοφιλής εταιρία με έδρα τη Φινλανδία, η Nokia, είναι Ιαπωνικής προέλευσης. Η Σουηδία και η Ρωσία ακολουθούν, όμως η ευθύνη δίνεται κυρίως στην Ιαπωνία και την αλιεία της.

«Οι Ιάπωνες δεν συνηθίζουν να ψαρεύουν τόσο συχνά, λόγω των αυστηρών κανόνων αλιείας», γράφει συμπληρώνοντας ότι μετά τον Ψυχρό Πόλεμο «συμφώνησαν με τη Ρωσία να δημιουργήσουν μια «περιοχή» με το όνομα Φινλανδία, για να μπορούν να ψαρέψουν.

Πηγή: cnn

Γιατί η Φινλανδία δεν υπάρχει ως χώρα Γιατί η Φινλανδία δεν υπάρχει ως χώρα Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 18, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.