"Οι Φαραώ είναι από τον Άρη": Οι αποδείξεις από τον Κόκκινο Πλανήτη

Ο πολιτισμός της Αρχαίας Αιγύπτου είναι σκεπασμένος από μυστήρια. Οι πυραμίδες προκαλούν το δέος, με τον κόσμο να δυσκολεύεται να καταλάβει πως είναι δυνατόν να κατασκευάστηκαν με τα τεχνολογικά μέσα της εποχής.

Εκατομμύρια ογκόλιθοι τουλάχιστον δυο τόνων ο καθένας τοποθετήθηκαν με αστρονομική ακρίβεια ο ένας πάνω στον άλλο, δημιουργώντας τις πυραμίδες των Φαραώ.

Οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας και οι κυνηγοί του ανεξήγητου επιμένουν ότι αυτές οι ασύλληπτες δομές δεν είναι έργο ανθρώπων, αλλά εξωγήινων.

Ο Σκοτ Γουόρινγκ ακάματα ψάχνει για σημάδια εξωγήινης ζωής και αυτή τη φορά είναι βέβαιος ότι ανακάλυψε την κεφαλή ενός αρχαίου βασιλέα στον πλανήτη Άρη.

Σύμφωνα με τον ουφολόγο, μια από τις πέτρες στον Κόκκινο πλανήτη – ο Γουόρινγκ την εντόπισε εξετάζοντας φωτογραφίες της NASA , κάτι που αρέσκονται να κάνουν διαρκώς οι ουφολόγοι - μοιάζει με ένα αντρικό κεφάλι που φορά κράνος.

"Δείχνει το αξίωμα και τις πολεμικές αρετές του άρχοντα" σχολιάζει ο Γουόρινγκ.

Σύμφωνα με τον κυνηγό εξωγήινων και λάτρη του μεταφυσικού, το σχήμα και το μέγεθος του κράνους είναι παρόμοια με εκείνα στο κράνος του Φαραώ Τουθμώση Α’.

Υπονοώντας πως ο Αιγυπτιακός Πολιτισμός έχει κάποια σχέση με εξωγήινους που κατοικούσαν στον πλανήτη Άρη.

Πάντως, ο Αιγύπτιος Φαραώ Τουθμώσης ή πιο σωστά η μούμια του και η σαρκοφάγος του μεταφέρθηκαν στο Εθνικό Μουσείο Αιγυπτιακού Πολιτισμού.

Δείτε τη φωτογραφία:

Άγαλμα Αιγύπτιου Φαραώ στον πλανήτη Άρη

Πηγή: sputniknews

"Οι Φαραώ είναι από τον Άρη": Οι αποδείξεις από τον Κόκκινο Πλανήτη "Οι Φαραώ είναι από τον Άρη": Οι αποδείξεις από τον Κόκκινο Πλανήτη Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 18, 2021 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Τοσο ο πολιτισμος της Αιγυπτου ,οσο και αλλοι πολιτισμοι(π.χ της Ελλαδας) που υπηρξαν στην ΓΗ ,εχουν σχεση με εξωγηινους επισκεπτες.Οι επισκεπτες ειχαν γιγαντια μορφη και με πολυ φωτεινο εγκεφαλο.Η μελετη των πυραμιδων της Γκιζας μας διδασκει την απογειωσι και προσγειωσι του ανθρωπινου εγκεφαλου(ΦΑΡΑ Ω)=ΓΕΝΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ η οποια σε αλλη μορφη μας διδει την θεωρια της αντιβαρυτητας,τον διακτυνισμο της υλης και την τηλεμεταφορα αυτης σε μεγαλες αποστασεις του συμπαντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.