Νέα θεωρία συνωμοσίας: Ο Χίτλερ μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο κρύφτηκε σε βίλα στα Κανάρια νησιά

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει μια βίλα που βρίσκεται στα Κανάρια νησιά, όπου φημολογείται ότι κατέφυγε ο Αδόλφος Χίτλερ μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και προέβη σε αισθητικές επεμβάσεις και ριζικό λίφτινγκ για να αλλάξει την εικόνα του -ενώ κατόπιν μετέβη στη Νότια Αμερική.

Ο σημερινός ιδιοκτήτης της βίλας στα Κανάρια, Πέδρο Φουμέρο, υποστηρίζει ότι το σπίτι αυτό χρησιμοποιούταν σίγουρα από τους Ναζί, αναφέρει η Daily Star.

Η θεωρία συνωμοσίας θέλει τους υψηλόβαθμους αξιωματικούς Μάρτιν Μπόρμαν, Γιόζεφ Μένγκελε και τον ίδιο τον Φύρερ να πλαστογράφησαν το θάνατό τους και έπειτα να υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση προσώπου στο «Βίλα Βίντερ», όπως ονομάζεται η περίφημη βίλα, στη Φουερτεβεντούρα.

Το κρησφύγετο, το οποίο φημολογείται ότι χρησιμοποιούνταν και για τον συντονισμό των θανατηφόρων επιθέσεων γερμανικών υποβρυχίων σε συμμαχικά πλοία στον Ατλαντικό ωκεανό, έχει ένα δωμάτιο με λευκά πλακάκια που μοιάζει με χειρουργείο λέει ο Πέδρο Φουμέρο, στο ντοκιμαντέρ «Οι Μυστικές Βάσεις των Ναζί».

Ο ίδιος πιστεύει ότι στις σπηλιές που βρίσκονται κάτω από τη βίλα κάποτε κρύφτηκαν οι Ναζί. «Το σπίτι έχει καταφύγιο, κελιά, ένα τραπέζι αυτοψίας και κρεματόρια. Οι τοίχοι είναι χοντροί και αρκετά δυνατοί για να αντέξουν μια ενδεχόμενη επίθεση» περιγράφει ο Φουμέρο.

Η έπαυλη χτίστηκε από τον Γκουστάβ Βίντερ, έναν Γερμανό μηχανικό που έκανε περιουσία κατασκευάζοντας εργοστάσια την Αργεντινή και αλλού σε όλο τον κόσμο. Ο Βίντερ αρνούταν κάθε σχέση ή γνώση για τα «σκοτεινά» μυστικά της βίλας μέχρι και τον θάνατό του.

Πηγή: newsbeast.gr

Νέα θεωρία συνωμοσίας: Ο Χίτλερ μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο κρύφτηκε σε βίλα στα Κανάρια νησιά Νέα θεωρία συνωμοσίας: Ο Χίτλερ μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο κρύφτηκε σε βίλα στα Κανάρια νησιά Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Τετάρτη, Μαρτίου 17, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.