Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους Έλληνες και τους Τρώες του A Total War Saga: Troy - Βίντεο

Η Creative Assembly έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας δυο νέα trailers, παρουσιάζοντας λεπτομερώς όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για τους Έλληνες και τους Τρώες του A Total War Saga: Troy.

Τα trailers επισημαίνουν τους μοναδικούς μηχανισμούς του campaign που εστιάζουν στους ήρωες και στο πως η επιλογή αυτών αποδίδει στους μηχανισμούς και τη στρατηγική που οι παίκτες θα εφαρμόσουν. Κάθε φατρία για παράδειγμα χρησιμοποιεί τον πρωταρχικό της ήρωα ως θεμέλιο. Έτσι, οι Αχαϊκοί στρατοί του Αχιλλέα είναι γεμάτοι από γρήγορες, επιθετικές μονάδες που έχουν τάση για charging, ενώ τα Τρωικά στρατεύματα του Έκτορα, από την άλλη πλευρά, είναι βαριά θωρακισμένα και επικεντρώνονται στην άμυνα.

Το Total War Saga: Troy κυκλοφορήσε στις 13 Αυγούστου για PC μέσω του Epic Games Store. Δείτε τα εν λόγω trailers στους players που ακολουθούν.

Πηγή: unboxholics

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους Έλληνες και τους Τρώες του A Total War Saga: Troy - Βίντεο Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους Έλληνες και τους Τρώες του A Total War Saga: Troy - Βίντεο Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Κυριακή, Οκτωβρίου 10, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.