Η υποκρισία της Apple για τον φορτιστή και το περιβάλλον αποκαλύπτεται!

Εικόνα © Αρχαία Ελληνικά


Ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως η Apple, η Amazon, η Microsoft και η Disney, φαίνεται να υποστηρίζουν διάφορα groups τα οποία μάχονται την νομοθεσία για την κλιματική αλλαγή, παρά τις δικές τους υποσχέσεις περί προστασίας του περιβάλλοντος, σύμφωνα με μια νέα ανάλυση.

Ένα πλήθος εταιρικών ομάδων και διάφορα lobby έχουν κινητοποιηθεί για να αντιταχθούν στο προτεινόμενο πακέτο μέτρων ύψους 3.5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που προωθείται από τους Δημοκρατικούς και το οποίο περιλαμβάνει μέτρα καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής.

Οι περισσότερες αμερικανικές εταιρείες – κολοσσοί, έχουν εκφράσει οι ίδιες τις ανησυχίες τους για την κλιματική κρίση και έχουν ανακοινώσει τους δικούς τους στόχους μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Χαρακτηριστικά, να αναφερθεί ότι ο ίδιος ο Jeff Bezos, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στο πλανήτη, είχε αναφέρει ότι η κλιματική αλλαγή αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή του πλανήτη, με την Amazon, να δεσμεύεται ότι θα κόψει τις εκπομπές διοξειδίου στο 0 μέχρι το 2040.

H Microsoft έχει υποσχεθεί και αυτή κάτι αντίστοιχο, ενώ η Disney δεσμεύεται να χρησιμοποιήσει μόνο ανανεώσιμες πηγές ενέργειας εντός του ίδιου χρονοδιαγράμματος. Η Apple από την μεριά της, έχει κόψει τον φορτιστή από τη συσκευασία, σε μια προσπάθεια όπως αναφέρει να μειώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Δυστυχώς όμως, όλες αυτές οι εταιρείες αυτές είτε υποστηρίζουν, είτε καθοδηγούν διάφορα lobby που έχουν σαν στόχο να θάψουν το σχέδιο νόμου του Joe Biden των 3.5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, που αποτελεί την τελευταία μεγάλη προσπάθεια απέναντι στη κλιματική αλλαγή. Οι περισσότερες εταιρείες αγαπούν να μας λένε πόσο προσηλωμένες είναι στην μείωση των εκπομπών διοξειδίου, αλλά είναι ακριβώς οι ίδιες οι οποίες χρηματοδοτούν διάφορα groups που μάχονται για να θάψουν το νομοσχέδιο του Biden, το μεγαλύτερο στην ιστορία, ανέφερε η Kyle Herrig πρόεδρος του Accountable.US που συνέταξε την ανάλυση.

με πληροφορίες από theguardian

Πηγή: techmaniacs

Η υποκρισία της Apple για τον φορτιστή και το περιβάλλον αποκαλύπτεται! Η υποκρισία της Apple για τον φορτιστή και το περιβάλλον αποκαλύπτεται! Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Κυριακή, Οκτωβρίου 03, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.