Το παιχνίδι που μπερδεύει εξωγήινους και αρχαίο πολιτισμό

Τα Spelunky και Spelunky 2 είναι διαθέσιμα! Γίνετε μέλος της Spelunky οικογένειας και των φίλων τους σε συναρπαστικές περιπέτειες που θα τους μεταφέρουν από αρχαία ερείπια στο εσωτερικό της Σελήνης … και ακόμα παραπέρα!

Και στις δύο περιπτώσεις, ο βαθμός πρόκλησης είναι υψηλός και θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε τέρατα, να αποφύγετε παγίδες και να αποκαλύψετε θησαυρούς. Θα βρίσκεστε σε διαρκή διλήμματα, αν θα πρέπει να παλέψετε ή να το βάλετε στα πόδια, να σκοτώσετε ή να σώσετε, να ψωνίσετε ή να κλέψετε.

Το Spelunky είναι ένα 2D platformer. Ο ήρωας που θα χειριστείς είναι ένας adventurer ο οποίος τριγυρνά σε σπηλιές και ορυχεία. H campaign του δεν είναι μεγάλη: αποτελείται από επίπεδα που συντίθενται τυχαία (οπότε κάθε playthrough διαφέρει) με τον στόχο σου να είναι η διάσχισή τους μέχρι την… έξοδο! Στην πορεία θα βρεις θησαυρούς και θα σώσεις νεαρές κορασίδες (ε, πρέπει να το παίξεις και λίγο ήρωας) ενώ θα αντιμετωπίσεις και πάμπολλους εχθρούς. Ο εξοπλισμός σου είναι μάλλον βασικός, τουλάχιστον στην αρχή, ωστόσο στην πορεία θα έχεις τη δυνατότητα να τον αναβαθμίσεις. Η όλη φάση του Spelunky είναι στην trial και error λογική του: θα πρέπει να παίξεις ξανά και ξανά μία πίστα προκειμένου να είσαι σε θέση να γνωρίζεις πώς ξεπερνιέται η κάθε παγίδα, από πού θα εμφανιστούν εχθροί και εν τέλει πώς θα φτάσεις στο τέλος της! Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα… βαρεθείς να χάνεις! Μιλάμε όμως για τρελή χασούρα, μούντζα απ’ τις λίγες! Ναι, ΟΚ, αν είσαι έμπειρος… πλατφορμάκιας πάω πάσο, ωστόσο υπό νορμάλ συνθήκες θα πάρεις τον χρόνο σου.

Το παιχνίδι που μπερδεύει εξωγήινους και αρχαίο πολιτισμό Το παιχνίδι που μπερδεύει εξωγήινους και αρχαίο πολιτισμό Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Παρασκευή, Οκτωβρίου 15, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.