Η Epic Games εξαγόρασε την Harmonix των Rock Band και Dance Central - Για να φέρει την εμπειρία της στο Fortnite

Συνεχίζοντας την επεκτατική της στρατηγική, η Epic Games ανακοίνωσε μια νέα εξαγορά. Συγκεκριμένα, κάτω από την ομπρέλα της εταιρίας θα ενταχθεί μια ακόμη ομάδα ανάπτυξης, η Harmonix.

Πρόκειται για ένα στούντιο με μακρά ιστορία 26 χρόνων, το οποίο έχει εστιάσει κυρίως τις προσπάθειές του σε παιχνίδια που εξερευνούν τρόπους αλληλεπίδρασης με τη μουσική. Μεταξύ άλλων το βιογραφικό της Harmonix περιλαμβάνει τίτλους των Guitar Hero, Rock Band και Dance Central franchises, καθώς και το πιο πρόσφατο VR εγχείρημα FUSER.

Τι επιφυλάσσει, όμως, το μέλλον; Ο στόχος των δύο εταιριών με την εξαγορά είναι το “Metaverse” της Epic, για το οποίο ακούμε πολλά τελευταία. Τι σημαίνει αυτό; Η Harmonix θα φέρει την εξειδίκευσή της στον τομέα της μουσικής στις επόμενες σχετικές περιπέτειες του Fortnite.

Το τι σημαίνει ακριβώς αυτό μένει να το μάθουμε, αλλά οι δημοφιλείς συναυλίες του battle royale παιχνιδιού μάλλον θα συνεχιστούν.

Πηγή: unboxholics

Η Epic Games εξαγόρασε την Harmonix των Rock Band και Dance Central - Για να φέρει την εμπειρία της στο Fortnite Η Epic Games εξαγόρασε την Harmonix των Rock Band και Dance Central - Για να φέρει την εμπειρία της στο Fortnite Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Πέμπτη, Νοεμβρίου 25, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.