Η τελευταία μάχη τώρα ξεκινάει - Έρχεται Το Chapter 3 του Fortnite!

Η τελευταία μάχη τώρα ξεκινάει

Η Epic Games μέσα από ένα νέο βίντεο ανακοίνωσε το μεγάλο φινάλε του Chapter 2 του Fortnite που θα πραγματοποιηθεί μέσα από ένα μεγάλο event στις 4 Δεκεμβρίου. Το 2ο κεφάλαιο που ξεκίνησε πριν αρκετό καιρό, είναι έτοιμο να σας αποχαιρετήσει και πρέπει πλέον να υποδεχθείτε το Chapter 3, το οποίο φυσικά θα φέρει ένα καινούργιο νησί.

Η Epic Games έγραψε:

Με το The Convergence να έχει ολοκληρωθεί, η The Cube Queen ετοιμάζει το φινάλε για το νησί, το οποίο δε θα είναι ποτέ το ίδιο. Πάρτε τα όπλα σας και πολεμήστε το απόλυτο κακό. Το "The End" σηματοδοτεί το φινάλε του Chapter 2 του Fortnite. Αυτό το γεγονός λαμβάνει χώρα στις 4 Δεκεμβρίου, καθώς οι παίκτες αντιμετωπίζουν την The Cube Queen σε μια τελευταία μάχη για τη μοίρα του νησιού.

Κάντε ένα γκρουπ με 16 φίλους σας και ενωθείτε σε αυτό το event, ενώ όσοι δηλώσετε το παρόν θα λάβετε και διάφορες ανταμοιβές, όπως ένα skin και ένα loading screen.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω.

Πηγή: unboxholics

Η τελευταία μάχη τώρα ξεκινάει - Έρχεται Το Chapter 3 του Fortnite! Η τελευταία μάχη τώρα ξεκινάει - Έρχεται Το Chapter 3 του Fortnite! Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Κυριακή, Νοεμβρίου 28, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.