Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2022: στις 4-5 Ιουνίου με εκκίνηση κάτω από την Ακρόπολη

Το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2022 θα είναι υποψήφιος αγώνας (candidate event) προς ένταξη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων για το 2023.

Στιις 4 και 5 Ιουνίου 2022 θα διεξαχθεί το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, με σχεδίαση και Ειδικές Διαδρομές που θα θυμίζουν το ένδοξο παρελθόν του αγώνα.

Το Ιστορικό Ακρόπολις του 2022 θα περιλαμβάνει αποκλειστικά ιστορικά αγωνιστικά αυτοκίνητα Sporting και θα είναι υποψήφιος αγώνας (candidate event) προς ένταξη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Η εκκίνηση θα δοθεί φυσικά στη σκιά του Παρθενώνα, ενώ η ανασυγκρότηση των αυτοκινήτων θα γίνει στην πόλη της Ιτέας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ορισμένες από τις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας και στόχος του, σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι να επαναφέρει το κλίμα, την εμπειρία και τη δομή των Ράλλυ Ακρόπολις του παρελθόντος.

Οπερ σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι δεν θα περιλαμβάνει επαναλαμβανόμενες Ειδικές Διαδρομές και θα επιτρέπει το Service των αυτοκινήτων στις απλές διαδρομές μετά από κάθε Ε.Δ..

Τις ίδιες ημέρες, 4-5 Ιουνίου 2022, θα διεξαχθεί παράλληλα και το Ευρωπαϊκό Ιστορικό Ακρόπολις των αυτοκινήτων Regularity.

Περισσότερες λεπτομέρειες και για τους δύο αγώνες θα μάθουμε στο προσεχές χρονικό διάστημα, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Πηγή: sport24

Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2022: στις 4-5 Ιουνίου με εκκίνηση κάτω από την Ακρόπολη Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2022: στις 4-5 Ιουνίου με εκκίνηση κάτω από την Ακρόπολη Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Κυριακή, Νοεμβρίου 28, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.