Η Bασίλισσα Ελισάβετ απαντά στο τηλέφωνό της σε δύο μόνο άτομα και αυτοί... δεν είναι οι γιοι της!

Η Βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποιεί μια συσκευή Samsung και διαθέτει κρυπτογράφηση κατά των χάκερ από την μυστική υπηρεσία «MI6».

Βασιλικός σχολιαστής αποκαλύπτει τα δύο τηλέφωνα στα οποία απαντά η Βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ και αυτά δεν είναι των γιων της, όσο οξύμωρο και περίεργο φαίνεται.

Ο Jonathan Sacerdoti, δημοσιογράφος που καλύπτει ειδήσεις σχετικά με το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη αλλά και ειδικότερα τη βρετανική βασιλική οικογένεια, αποκάλυψε ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποιεί μια συσκευή Samsung και διαθέτει κρυπτογράφηση κατά των χάκερ από την μυστική υπηρεσία «MI6».

Σε αυτό το τηλέφωνο θα απαντήσει σε δύο άτομα: Την κόρη της, την πριγκίπισσα Άννα και τον μάνατζερ αγώνων αλόγων Τζον Γουόρεν.

Όσο για τα άλλα τρία παιδιά της; Τον Πρίγκιπα Κάρολο, τον Πρίγκιπα Άντριου και τον Πρίγκιπα Εδουάρδο; Μάλλον θα μπορούν να την καλούν στο… σταθερό της τηλέφωνο.

Ο Sacerdoti είπε στην Αμερικανίδα παρουσιάστρια Christina Garibaldi: «Φαίνεται ότι η Βασίλισσα έχει δύο άτομα με τα οποία μιλάει στο τηλέφωνό της. Έχει ένα κινητό τηλέφωνο που λέγεται ότι είναι Samsung γεμάτο με κρυπτογράφηση κατά των χάκερ από τη «MI6», ώστε κανείς να μην μπορεί να χακάρει το τηλέφωνό της».

Συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αλλά τα δύο άτομα με τα οποία μιλάει λέγεται ότι είναι η κόρη της, πριγκίπισσα Άννα και ο διευθυντής αγώνων Τζον Γουόρεν».

Ο Γουόρεν μάλιστα είναι συγγενείς του φίλου της Βασίλισσας, του αείμνηστου κόμη του Carnarvon και το σπίτι του ήταν το κάστρο Highclere στο Berkshire, το οποίο είναι γνωστό και ως Downton Abbey.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Γουόρεν θεωρείται ένας από τους κορυφαίους συμβούλους καθαρόαιμων αλόγων στον κόσμο. Κατέχει την περίφημη θέση του Bloodstock και του Racing Advisor της Βασίλισσας, η οποία και η ίδια ασχολείται με τα άλογα για περισσότερα από 70 χρόνια. Όπως είπε το περιοδικό «Britain», παρευρέθηκε για πρώτη φορά στο Royal Ascot το 1945 όταν ήταν μόλις 19 ετών.

Πηγή: gazzetta

Η Bασίλισσα Ελισάβετ απαντά στο τηλέφωνό της σε δύο μόνο άτομα και αυτοί... δεν είναι οι γιοι της! Η Bασίλισσα Ελισάβετ απαντά στο τηλέφωνό της σε δύο μόνο άτομα και αυτοί... δεν είναι οι γιοι της! Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Κυριακή, Νοεμβρίου 28, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.