Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ γίνεται ο αρχαίος Θεός Δίας

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ θα υποδυθεί τον Έλληνα θεό Δία —με κάποια μορφή— τον Φεβρουάριο του 2022, σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Instagram που μοιράστηκε την Πέμπτη. Πίστωση: Instagram/Arnold Schwarzenegger


Ο θρύλος του Χόλιγουντ Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ θα μετατραπεί στον μεγαλύτερο από όλους τους Έλληνες θεούς για ένα επερχόμενο έργο, που θα ονομάζεται απλά «Δίας».

Με ένα avatar και λίγα λόγια στο Instagram, μοιράστηκε την αφίσα της επερχόμενης ταινίας, δείχνοντας το άσπρο γενειοφόρο πρόσωπό του φορώντας χρυσή πανοπλία.

Ο ηθοποιός, ο οποίος ήταν κάποτε Κυβερνήτης της Καλιφόρνια, μοιράστηκε τα νέα την Πέμπτη, προσθέτοντας απλώς μια λεζάντα που έγραφε «Έρχεται τον Φεβρουάριο του 2022».

Η ανάρτηση του βετεράνου ηθοποιού έγινε viral, με τους θαυμαστές και τους followers να ενθουσιάζονται με την επερχόμενη εκδήλωση — σε όποια μορφή κι αν έχει.

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ γίνεται ο αρχαίος Θεός Δίας Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ γίνεται ο αρχαίος Θεός Δίας Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Σάββατο, Ιανουαρίου 29, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.