Τα δέκα καλύτερα σημεία για να δείτε τα άνθη κερασιάς στην Ιαπωνία

Εδώ είναι ίσως ένα από τα πιο περιζήτητα άρθρα μου για την Ιαπωνία! Το καλύτερο σημείο για φωτογραφία κατά τη διάρκεια του Cherry Blossom(άνθος κερασιάς)!

Τα άνθη κερασιάς στην Ιαπωνία είναι συνήθως μεταξύ της τελευταίας εβδομάδας του Μαρτίου και της πρώτης εβδομάδας του Απριλίου στα κύρια τουριστικά μέρη: Τόκιο και Κάνσαϊ (Οσάκα, Κιότο, Νάρα).

Η πλήρης άνθηση διαρκεί μόνο λίγες μέρες και ο καιρός είναι απρόβλεπτος και μπορεί να χαλάσει τα πάντα ανά πάσα στιγμή με βροχή, άνεμο και ακόμη και αργά χιόνια!

Επιπλέον, οι εβδομάδες με άνθη κερασιάς είναι η πιο τουριστική περίοδος στην Ιαπωνία όλο το χρόνο. Τα κύρια εμβληματικά σημεία είναι εντελώς υπερπλήρη. Στη συνέχεια, εάν θέλετε να τα απολαύσετε, καλύτερα να ξυπνήσετε νωρίς ή να βρείτε καλές εναλλακτικές από τα κανονικά κομμάτια (θα σας δείξω μερικά κρυμμένα πετράδια σε αυτό το άρθρο).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα άνθη κερασιάς, θα σας συμβούλευα να ξεκινήσετε με το Τόκιο, στη συνέχεια να πάτε στο Κάνσαϊ (Οσάκα, Κιότο, Χιμέιτζι, Νάρα) και να τελειώσετε με την περιοχή Φούτζι. Ο συνιστώμενος χρόνος για να επισκεφθείτε την Ιαπωνία κατά τη διάρκεια του άνθη κερασιάς είναι 15 ημέρες.

Τα 10 καλύτερα σημεία μου είναι μόνο μια επισκόπηση του τι μπορείτε να δείτε στην Ιαπωνία κατά τη διάρκεια του ανθίσματος των κερασιών.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα να ανακαλύψετε. Στην επιλογή μου, έχω αποκλείσει δημόσια πάρκα όπου δεν μπορούμε να δούμε τυπικά ιαπωνικά αξιοθέατα, όπως ναούς, κάστρα και εμβληματικά τοπία.

Τόκιο: Πάρκο Kitanomaru

Το πάρκο Kitanomaru βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Αυτοκρατορικό Παλάτι στο Chiyoda στο κέντρο του Τόκιο.

Υπάρχει η επιλογή να νοικιάσετε ένα σκάφος και να παρακολουθήσετε τα άνθη κερασιών στο κανάλι. Η γραμμή είναι επίσης τεράστια, οπότε πιθανότατα πρέπει να πάτε εκεί νωρίς.

Τόκιο: Ποταμός Meguro

Ο ποταμός Meguro είναι επίσης ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο για να δείτε τα άνθη κερασιάς στο Τόκιο. Αυτό είναι επίσης ένα από τα πιο πολυσύχναστα τη νύχτα λόγω των φώτων. Κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι πιο ήρεμο αλλά λίγο λιγότερο εντυπωσιακό.

Tokyo: Asakusa

Το Sensoji Templke, ο πιο διάσημος ναός στο Τόκιο, είναι επίσης ένα καλό μέρος για να δείτε τα άνθη κερασιάς με εμβληματικά ιαπωνικά αξιοθέατα. Είναι προφανώς ένα πολύ τουριστικό μέρος, οπότε καλύτερα να πάτε εκεί νωρίς εάν θέλετε να αποφύγετε το πλήθος. Το βράδυ, υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι και είναι όμορφο με τα φώτα.

Οζάκα: Κάστρο και πάρκο της Οσάκα

Αν πάτε στην Οσάκα κατά τη διάρκεια του ανθίσματος των κερασιών, το κάστρο της Οσάκα είναι απαραίτητο. Υπάρχουν άνθη κερασιάς γύρω από το πάρκο.

Kyoto : Nineizaka

Αυτή η συνοικία στο Κιότο είναι πιθανότατα το αγαπημένο μου σημείο για να γυρίσω σε αυτήν την πόλη. Θα βρείτε αυτόν τον μικρό δρόμο με σκάλες μεταξύ Kodai-ji και Kiyomizu-dera. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να πάτε εκεί νωρίς, διαφορετικά θα έχει πολύ κόσμο.

Kyoto: Kiyomizu-dera

Υπάρχουν πολλά δέντρα με άνθη κερασιάς στο Kiyomizu-dera. Είναι ωραίο να φωτογραφίζονται τη μέρα και επίσης τη νύχτα με τα φώτα. Ωστόσο, δεν ανθίζουν όλα ταυτόχρονα, οπότε δεν θα μπορείτε να τα δείτε όλα.

Himeji: Himeji Castle

Το κάστρο Himeji είναι το πιο διάσημο κάστρο στην Ιαπωνία. Το πάρκο του Himeji Castle είναι γεμάτο ανθούς κερασιάς. Στη συνέχεια, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να κάνετε ωραίες φωτογραφίες με το κάστρο και τα άνθη κερασιάς.

Nara Prefecture: Tsubosaka Dera Temple

Ο ναός Tsubosaka Dera είναι το κρυμμένο στολίδι μου για να δώ τα εκπληκτικά άνθη κερασιάς το με ναό και τυπικά αξιοθέατα στην Ιαπωνία. Και τα καλά νέα είναι ότι αυτό το μέρος είναι σχεδόν άδειο.. πολύ λίγοι τουρίστες πηγαίνουν εκεί!

Fuji: Lake Kawaguchiko

Η περίφημη θέα στο όρος Φούτζι με τα άνθη κερασιάς και τη λίμνη Kawaguchiko! Αν έρθετε στην Ιαπωνία για τα άνθη κερασιάς (Cherry Blossom), πιθανότατα θα θέλετε να το δείτε!

Fuji: Chureito Pagoda

Η παγόδα Chureito με το όρος Φούτζι και τα άνθη κερασιάς είναι ίσως μια από τις πιο εμβληματικές εικόνες της Ιαπωνίας!

Τα δέκα καλύτερα σημεία για να δείτε τα άνθη κερασιάς στην Ιαπωνία Τα δέκα καλύτερα σημεία για να δείτε τα άνθη κερασιάς στην Ιαπωνία Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Τετάρτη, Απριλίου 27, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.