Neon Abyss: Ολύμπιοι Θεοί στο μέλλον

Η δομή της πλοκής του Neon Abyss αποτίει φόρο τιμής στην Ελληνική μυθολογία.

Προσαρμόζοντάς την σε μια κυβερνητική δυστοπία του μέλλοντος όπου οι θεοί του Ολύμπου έχουν εξοριστεί και έχουν υποβληθεί στον πιο απόλυτο εξοστρακισμό. Προκειμένου να εκδικηθεί και να ανακτήσει τη στρατηγική του θέση ως βασανιστής άθλιων ψυχών, ο Άδης (θεός του κάτω κόσμου) στρατολογεί τους οκτώ μισθοφόρους γνωστούς ως Grim Squad με σκοπό οι γενναίοι, τολμηροί και πιξελισμένοι πολεμιστές να εισέλθουν στη φωτεινή και τρομακτική άβυσσο. 'νέο'.

Στο Neon Abyss, γίνεστε μέλος της Grim Squad, μιας ομάδας που σχηματίστηκε από τον Άδη για να μπει στην Άβυσσο και να νικήσει τους Νέους Θεούς.

Ο συνδυασμός της Ελληνικής μυθολογίας και ενός φουτουριστικού κόσμου νέον δημιουργεί ένα μάλλον μοναδικό και συναρπαστικό σκηνικό.

Για παράδειγμα, οι Νέοι Θεοί αντανακλούν στοιχεία της σύγχρονης εποχής: Ο Άργκους, που πήρε το όνομά του από τον πολύφθαλμο γίγαντα στην ελληνική μυθολογία, είναι ο Θεός του Σκοτεινού Ιστού και μπορεί να δει ό,τι γίνεται στο Διαδίκτυο.

Ο κύριος ρόλος του Δία είναι τώρα ο Θεός του Ηλεκτρισμού, όχι ο Θεός του Ουρανού. Νομίζω ότι αυτές οι επαναλήψεις συνδυάζουν έξυπνα την αρχαία μυθολογία και τη φουτουριστική ζωή.

Neon Abyss: Ολύμπιοι Θεοί στο μέλλον Neon Abyss: Ολύμπιοι Θεοί στο μέλλον Reviewed by Αρχαία Ελληνικά on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 23, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.